Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Star Vie

Om Star Vie
"Star Vie er et fremtredende spansk padel-utviklingsmerke som ble etablert i 2002. Star Vie har sin produsent i Azuqueca de Henares, der selskapet produserer alle sine racketer. Dette spanske merket er kjent innen padel-sporten, og tilbyr tennis- og padelklær og tilbehør. Star Vie er en hovedsponsor for flere spanske og internasjonale padelkonkurranser. Selskapet sponser også kjente padel-spillere i toppklasse. Hos Star Vie er vi alltid dedikert til å tilby produkter av høy kvalitet som integrerer den nyeste teknologien og kreativiteten i designet.
Basert på en lidenskap for spillet og et engasjement for kvalitet, har Star Vie konsekvent presset grensene for teknologi og kreativitet i utviklingen av padel-tennisutstyr. Deres racketter er anerkjent for sine utmerkede og unike design, og gir spillere en konkurransefordel på banen.
Som et merke dypt forankret i kongeriket padel-tennis, har Star Vie støttet toppidrettsutøvere og konkurranser. Deres forpliktelse til å heve padel-tennis som en internasjonal sport er tydelig i deres vedvarende innsats for å støtte grunnleggende industrier og fremme veksten av spillet.

Star Vie-kolleksjonen av padel-racketter

Star Vie-ryggsekker er designet for komfort, med polstrede skulderreimer og bakpaneler som gjør det enkelt å ta med utstyret ditt, selv under lange reiser til banen. Star Vie bruker materialer av høy kvalitet og håndverk for å sikre at ryggsekkene deres tåler belastningen av daglig bruk. De er laget for å vare, og gir langvarig verdi for spillere.
Star Vie-padel-racketter er beundret i padel-tennisverdenen for sin førsteklasses kvalitet, nyskapende teknologi og kreative design. Star Vie bruker toppmoderne materialer, som karbonfiber og andre kombinerte materialer, for å lage sine racketter.
Star Vie-squash-racketter har visuelt tiltalende design med deres logo, merkevare og signaturfarger. Racketenes komfort og reduserte vibrasjon kan være viktige funksjoner for å forbedre den generelle spillopplevelsen.
Star Vie-strandtennis-racketter har kreative teknologier for å forbedre egenskaper som kontroll, styrke og manøvrerbarhet på strandtennisbanen. Star Vie-padel-racketbager har rom utviklet for å trygt oppbevare én eller flere racketter, slik at de er godt beskyttet under transport."