up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

plus
Mako

Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Produktbeskrivelse Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Vores indgangsniveau kulør, GENESIS 2. 1, er ideel til begyndere eller dem med et budget, og du vil ikke finde en bedre værdi for pengene-dragt fyldt med så meget opmærksomhed på detaljer andre steder. Genesis er designet helt fra vores forrige indgangsniveau, så den giver bedre bevægelsesfrihed i overkroppen kombineret med ydelse og termisk komfort.


Funktioner:

Krave: 1,5 mm Yamamoto # 39 lavt skåret krave for at undgå irritation fra gnidning og tryk på halsen. S Hudoverfladebehandling. Arme og skuldre: 1,5 mm Yamamoto # 39 glatskindneopren og ekstra smidig indre trøje giver fuld bevægelsesfrihed.
Håndled: Håndleddet er højt skåret for at muliggøre glat fjernelse og ekstra hurtige overgange. til torso og lår: 4,5 mm Yamamoto # 38 neopren giver ekstra opdrift og en fremragende glidning gennem vandet. Den indvendige overflade er lamineret med lycra jersey for ekstra komfort. S Hudoverfladebehandling.
Bagside: 3mm Yamamoto # 38 S Hudneopren og en usynlig lynlås minimerer vandindtrængning og turbulens, samtidig med at indtrængning gennem vandet optimeres. Lynlåsen lukkes fra bund til top.
Den indre Jersey er lycra for ekstra komfort og nem fjernelse. Kalve: 3mm Yamamoto # 38 S Hudneopren kombineret med højskåret ankel muliggør lynhurtige overgange.


Teknologi:

PhysioForm-teknologi: Den perfekte balance mellem bevægelsesfrihed og sup-teknologi til ajq biomekanisk, reducerer energispild og optimerer komfort. Til dette vælger vi de materialer, stoffer og neoprener, vi bruger i vores produkter med den største omhu. Vi styres udelukkende af vores søgen efter perfektion. Konceptet med Physioform-teknologi blev skabt, så vores produkter føles som en anden hud.
InvisiZip: vores usynlige lynlås giver vores dragter god hydrodynamik og reducerer også vandindtrængen, hvilket holder dig varmere.
SCS: dette er et overfladelag, der både beskytter neopren og reducerer træk gennem vand.
Lavt skåret krave: vores kraver er skåret ekstra lavt for at undgå chaffing og enhver mulighed for at føle sig kvalt.
Glatskind: dette refererer til neopren, der har en glat, uigennemtrængelig overflade, der muliggør god glidning og gennemtrængning gennem vandet.
SCS Metalbelægning: metallet reflekterer kropsvarme indad i vandet for at opretholde en ideel kropstemperatur til længere og koldere svømmeture under Swimrun løb og træning.
Soft Touch Jersey: lycra-jersey, der øger komforten i vores jakkesæt og giver mulighed for lette hurtige overgange (samt gør dem lettere at komme på!)
Super stretch Jersey: denne Jersey-indre giver mulighed for enestående frihed til skulderbevægelse, da den er blevet vævet for at strække sig i alle retninger.Vent ikke med at købe Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde. Du kan finde al information på Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde, du kan kontakte swiminn via vores kontakt side. swiminn tilbyder exclusive tilbud på Dragter og tilbehør for svømning og andre fritidsaktiviteter. Vores Dragter og tilbehør vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Dragter varer.

Funktioner Mako Genesis 2.1 Våddragt Kvinde

Anbefalet niveau
Begynder
Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Triatlon
Åbent v and

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up