up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er en neoprendress og når du bruker den?

En neoprendrakt er en type helkroppsvåtdrakt laget av neoprenmateriale. Neopren er en syntetisk gummi som er kjent for sin utmerkede isolasjon og fleksibilitet. Hovedformålet med en neoprendrakt er å gi isolasjon ved å fange et tynt lag med vann mellom drakten og huden. Dette vannlaget blir varmet opp av kroppsvarmen, og skaper en termisk barriere som hjelper til med å holde kroppen varm i kaldt vann. Neoprendrakter brukes til dykking, snorkling og svømming. Du kan kjøpe disse neoprendressene fra disse merkene: Speedo , TYR , Zone3 , Head Swimming , Zoggs , og Aquasphere .

Våtdrakter er spesialiserte plagg designet for å brukes i vannaktiviteter for å gi isolasjon, beskyttelse og oppdrift. De brukes ofte i ulike vannsporter som dykking, surfing og vindsurfing. Målet er å levere termisk isolasjon og sikkerhet mot riper, ultrafiolett avsløring og stikk fra vannlevende organismer.
Neoprendrakter er designet for å være fleksible, og gir mulighet for et komplett spekter av bevegelse og ubegrenset bevegelse under vannaktiviteter. Materialets elastiske natur sørger for at dressen tilpasser seg kroppen uten å begrense bevegeligheten.
Den iboende oppdriften til neopren hjelper brukeren til å flyte lettere, reduserer tretthet og sparer energi. Denne oppdriften er spesielt gunstig for aktiviteter som involverer lengre perioder i vannet, for eksempel svømming eller dykking.
Våtdrakter for menn og kvinner er perfekte for dykking, surfing, padlesport, stranddager og innsjøaktiviteter. Disse våtdraktene har glidelåssystemer bak som gir en enkel påkledning. Den primære funksjonen til en våtdrakt er å gi isolasjon ved å fange et tynt lag med vann mellom drakten og huden. De er den perfekte kombinasjonen av holdbarhet og stretch.
Våtdrakten for menn og kvinner er laget av høykvalitets vannvennlig stoff og har et glidelåssystem bak. Den er laget av neopren som gjør den supermyk og fleksibel for best ytelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk