up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Badetøy til Herrer svømming

Badetøy til Herrer svømming

Finn et bredt utvalg av Badetøy til Herrer-produkter for svømming. Oppdag de beste tilbudene hos swiminn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Badetøy til Herrer

Merkevarer av Badetøy til Herrer

Hvordan velge badetøy for menn?

Badetøy på stranden

Strandbadetøy refererer til den spesifikke typen klær designet for svømming og andre aktiviteter på stranden eller ved bassengkanten. For menn inkluderer det badebukser eller badeshorts. Strandbadetøy er designet med funksjonalitet, komfort og stil i tankene, slik at enkeltpersoner kan nyte vannaktiviteter mens de føler seg trygge og moteriktige. Disse plaggene er vanligvis laget av hurtigtørkende og tøybare materialer som nylon, polyester eller spandex, som gir fleksibilitet og komfort i og ut av vannet. I tillegg har badetøy på stranden ofte funksjoner som justerbare stropper, innebygd støtte, UV beskyttelse og livlige farger eller mønstre som passer til ulike preferanser og kroppstyper. Du kan kjøpe badetøy fra Speedo , Arena , Adidas , Zone3 , Turbo , TYR , og HUUB .

Svømmetruser

Svømmetruser er en type badetøy som vanligvis brukes av menn. De er formsittende og gir minimal dekning, vanligvis med en lav linning og en høyskåret benåpning. Svømmetruser er designet for å gi bevegelsesfrihet i vannet og samtidig redusere luftmotstand. Svømmetruser er ofte laget av materialer som nylon eller polyester blandet med spandex, som gir mulighet for strekk og hurtigtørkende evner. De er lette, komfortable og gir utmerket støtte for ulike vannaktiviteter, inkludert konkurransesvømming, vannpolo og rekreasjonssvømming.

Svømmestømmere

Swimming Jammers er en type badetøy som primært brukes av mannlige svømmere, spesielt i konkurransesvømming. De er figursydd shorts som gir dekning fra midjen til over kneet. Designet til svømmestømmere er ment å redusere luftmotstand i vannet, forbedre hydrodynamikken og optimalisere ytelsen. Svømmejagere er vanligvis laget av materialer som nylon eller polyester blandet med spandex. Denne stoffkombinasjonen gir stretch, holdbarhet og hurtigtørkende egenskaper. Den tettsittende naturen til jammere bidrar til å strømlinjeforme kroppen, minimere vannmotstanden og forbedre svømmerens effektivitet. Jammers bæres ofte av konkurrerende svømmere av forskjellige grunner. De gir utmerket muskelstøtte og kompresjon, og bidrar til å redusere muskeltretthet under intens trening eller løp.

Lange badebukser

Lange svømmebukser , også kjent som svømmeleggings, er en type badetøy som gir utvidet dekning fra midjen og ned til anklene. I motsetning til tradisjonelle badeshorts eller truser, tilbyr lange badebukser ekstra beskyttelse og dekning. Lange svømmebukser er vanligvis laget av lette og hurtigtørkende materialer som nylon eller polyester blandet med spandex. Denne stoffkombinasjonen sikrer fleksibilitet og komfort samtidig som vannet lett kan passere gjennom. Lange svømmebukser er populære blant personer som driver med vannsport, for eksempel paddleboarding, surfing eller snorkling, da de gir beskyttelse mot solbrenthet, skrubbsår og irriterende stoffer i vannet.

Badeshorts

Svømmeshorts er en type badetøy som hovedsakelig brukes av menn og gutter. Svømmeshorts er et populært valg for rekreasjonssvømming, strandaktiviteter og vannsport. Svømmeshorts er vanligvis laget av lette og hurtigtørkende materialer som nylon eller polyester. Svømmeshorts kommer i forskjellige lengder, inkludert midt på låret, over kneet eller under kneet.

Badedrakt

En badedrakt er et plagg spesielt designet for bruk i vannrelaterte aktiviteter som svømming. Badedrakter er vanligvis laget av materialer som er lette, hurtigtørkende og komfortable når de er våte. Svømmedresser kommer i en rekke stiler, design og størrelser for å passe forskjellige preferanser og kroppstyper. En badedrakt i ett stykke dekker overkroppen og har vanligvis skulderstropper eller grime. Den gir full dekning og er et populært valg for både fritids og konkurransesvømming. Heldresser kommer i ulike stiler, for eksempel med høy snitt, lav rygg eller med innebygd magekontroll.

Tri dresser

En triatlon er et spesialisert stykke atletisk antrekk designet for triatlon arrangementer, som kombinerer svømming, sykling og løping. Det er et plagg i ett stykke som tilbyr komfort, fleksibilitet og ytelsesforbedrende funksjoner for alle tre disiplinene. Trisuits er laget av fukttransporterende, hurtigtørkende og strekkbare stoffer som nylon eller spandexblandinger. Disse materialene hjelper til med å håndtere fuktighet og gir en strømlinjeformet passform, reduserer luftmotstand og forbedrer aerodynamikken under sykkel og løpsdelene av løpet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk