Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Altus

Altus
Om Altus
"Altus er et pålitelig merke som har betjent friluftsentusiaster siden oppstarten. Grunnlagt med en lidenskap for eventyr i 1987, har Altus utviklet seg til å bli et anerkjent navn i verden av utendørsutstyr. Deres forpliktelse til å tilby høykvalitets, pålitelig utstyr og klær har gjort dem til en favoritt blant turgåere, campere, klatrere og eventyrere av alle slag.
Altus er et merke som har tjent sin plass i hjertene til friluftsentusiaster ved å tilby et bredt utvalg av høykvalitets produkter, inkludert klær, ryggsekker, soveposer, telt, klatreutstyr, turutstyr og campingkokeutstyr. Med en historie forankret i eventyr og en forpliktelse til å hjelpe mennesker med å nyte friluftslivet trygt og komfortabelt, fortsetter Altus å være det foretrukne valget for de som søker pålitelig utstyr for sine utendørsaktiviteter. Uansett om du klatrer fjell eller utforsker skogen, er Altus din betrodde følgesvenn på alle eventyr.

Din eventyrvenn

Altus herreklær er designet for å tåle utfordringene i det store utendørs. Altus forstår behovene til eventyrere og tilbyr et utvalg av dameklær som er både funksjonelle og stilige. Altus dameklær gir riktig passform og funksjoner for å holde kvinner komfortable under deres friluftsopplevelser. En god natts søvn er viktig i naturen, og Altus soveposer er designet for å gi nettopp det. Med et utvalg av temperaturklassifiseringer og isolasjonstyper, holder Altus soveposer deg varm og komfortabel og sørger for at du våkner opp uthvilt til ditt neste eventyr.
Altus ryggsekker er designet for de som bærer verden på sine skuldre. Altus ryggsekker tilbyr smart organisering, holdbarhet og komfort for å bære dine nødvendigheter på dine reiser. For seriøse fjellklatrere og alpinister, tilbyr merket spesialiserte Altus fjellryggsekker. Disse ryggsekkene er bygget for å takle ekstreme forhold og tung belastning, samtidig som de tilbyr funksjoner som isøksefester, forsterkede sømmer og god lagringsplass for utstyr. Altus telt er konstruert for å tåle elementene og skape en koselig ly for deg i villmarken. Altus tilbyr alternativer som er enkle å sette opp og bygget for å vare, slik at du kan nyte din campingopplevelse til fulle.
Klatrere stoler på Altus for sine klatreutstyrsbehov. Altus klatreutstyr oppfyller strenge sikkerhetsstandarder samtidig som de tilbyr pålitelighet og ytelse som klatrere kan stole på. Altus turutstyr inkluderer trekkingstaver, hydreringssystemer og andre tilbehør designet for å forbedre din tur-opplevelse. Altus vet at god mat er en viktig del av camping. Altus campingkokeutstyr inkluderer lette, holdbare gryter, panner og kokeovner for å hjelpe deg med å tilberede deilige måltider i villmarken."