up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka ulkoilu

Elektroniikka ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Minkä tyyppisiä elektronisia laitteita on hyödyllistä leiriytyä?

Elektroniset laitteet retkeilyyn

Nämä ovat elektronisia laitteita, joista on hyötyä retkeilyn aikana:

Toimintakamerat

Toimintakamera on digitaalikamera, joka on tarkoitettu toiminnan kuvaamiseen samalla kun se upotetaan siihen. Toimintakamerat ovat siksi tyypillisesti pienikokoisia, kestäviä ja vedenpitäviä pintatasolla. Tunnettuja toimintakameroita tarjoavia tuotemerkkejä ovat Petzl , Salewa , Suunto .

Kannettava GPS

Kädessä pidettävät GPS järjestelmät käyttävät satelliittikolmoina kutsuttua tekniikkaa käyttäjien nykyisen sijainnin löytämiseksi ja paljastamiseksi digitaalisella kartalla. Kädessä pidettävää GPS: ää käytetään retkeilyn tai patikoinnin aikana. Voit ostaa sen sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Garmin ja TwoNav

Kellot ja älykkäät bändit

Älykaistat ovat puettavia prosessoreita kellojen muodossa. Edistyneet älykellot tarjoavat rajoitetun kosketusnäyttöliittymän päivittäiseen käyttöön. Vaikka linkitetty älypuhelinsovellus toimittaa biomonitorointia. Garmin, Suunto ja Polar ovat kuuluisia kelloistaan ja älykkäistä bändeistään

Sääasemat

Sääasema on laitos, jossa on laitteet ja lisävarusteet ilmasto olosuhteiden arvioimiseksi sääolojen tuntemuksen lisäämiseksi. Sääasemat ovat erittäin tärkeitä retkeilyn aikana. Parhaat sääasemat ovat saatavana tuotemerkeillä, kuten Oregon Scientific , Tfa Dostmann ja Technoline .

Lisätietoja elektroniikasta

Muita retkeilyelektroniikan asioita ovat lisävarusteet, akut ja laturit, kannet, kuulokkeet, anturit, Avalanche majakat ja lähetin vastaanottimet, taskulamput, viestintä. Paikat, joista voit helposti ostaa enemmän elektroniikkaa, ovat Garmin, Suunto ja Polar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje