up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk utendørs

Elektronikk utendørs

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvilken type elektroniske enheter er nyttige for å slå leir?

Elektroniske enheter for camping

Dette er de elektroniske enhetene som er nyttige under camping:

Actionkameraer

Et actionkamera er et digitalt kamera designet for å ta opp handling mens du er nedsenket i det. Actionkameraer er derfor vanligvis kompakte og robuste og vanntette på overflatenivå. Kjente merker som tilbyr actionkameraer er Petzl , Salewa , Suunto .

Håndholdt GPS

Håndholdte GPS systemer bruker en teknologi som kalles satellittriangulering for å oppdage og avsløre brukerens nåværende plassering på et digitalt kart. Håndholdt GPS brukes under camping eller fotturer. Du kan kjøpe den fra merker som Garmin og TwoNav

Klokker og smarte band

Smarte bånd er bærbare prosessorer i form av klokker. Avanserte smartklokker har et begrenset berøringsskjermgrensesnitt for daglig bruk. Mens en koblet smarttelefonapp leverer bioovervåking. Garmin, Suunto og Polar , er kjent for sine klokker og smarte band

Værstasjoner

En værstasjon er et anlegg med enheter og tilbehør for å estimere klimatiske situasjoner for å gi kunnskap om værforholdene. Værstasjoner er veldig viktige under camping. De beste værstasjonene er tilgjengelige på merkene som Oregon Scientific , Tfa Dostmann og Technoline .

Mer om elektronikk

De andre tingene som campingelektronikk inkluderer, er tilbehør, batterier og ladere, deksler, hodetelefoner, sensorer, lavinefyr og transceivere, fakler, kommunikasjon. Stedene der du enkelt kan kjøpe mer elektronikk er Garmin, Suunto og Polar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk