up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik friluftsliv

Elektronik friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Vilken typ av elektroniska enheter är användbara för att slå läger?

Elektroniska enheter för camping

Det här är de elektroniska enheterna som är användbara vid camping:

Actionkameror

En actionkamera är en digitalkamera avsedd för inspelning av handlingar medan den är nedsänkt i den. Actionkameror är därför vanligtvis kompakta och robusta och vattentäta på ytan. Kända varumärken som erbjuder actionkameror är Petzl , Salewa , Suunto .

Handhållen GPS

Handhållna GPS system använder en teknik som kallas satellit triangulering för att upptäcka och avslöja användarnas aktuella plats på en digital karta. Handhållen GPS används under camping eller vandring. Du kan köpa den från märken som Garmin och TwoNav

Klockor och smarta band

Smarta band är bärbara processorer i form av klockor. Avancerade smartklockor presenterar ett begränsat pekskärmsgränssnitt för daglig användning. Medan en länkad smartphone app levererar bioövervakning. Garmin, Suunto och Polar är kända för sina klockor och smarta band

Väderstationer

En väderstation är en anläggning med enheter och tillbehör för att uppskatta klimatsituationer för att ge kunskap om väderförhållandena. Väderstationer är mycket viktiga under campingen. Bästa väderstationer finns på varumärkena som Oregon Scientific , Tfa Dostmann och Technoline .

Mer om elektronik

De andra sakerna som campingelektronik inkluderar är tillbehör, batterier och laddare, skydd, hörlurar, sensorer, lavinfyrar och sändtagare, ficklampor, kommunikation. De platser där du enkelt kan köpa mer elektronik är Garmin, Suunto och Polar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga