up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik udendørs

Elektronik udendørs

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvilken type elektroniske enheder er nyttige til lejr?

Elektroniske enheder til camping

Dette er de elektroniske enheder, der er nyttige under camping:

Actionkameraer

Et actionkamera er et digitalt kamera designet til at optage handling, mens det nedsænkes i det. Actionkameraer er derfor typisk kompakte og robuste og vandtætte på overfladeniveau. Berømte mærker, der tilbyder actionkameraer er Petzl , Salewa , Suunto .

Håndholdt GPS

Håndholdte GPS systemer bruger en teknologi kaldet satellit triangulering til at opdage og afsløre brugernes aktuelle placering på et digitalt kort. Håndholdt GPS bruges under camping eller vandreture. Du kan købe det fra mærker som Garmin og TwoNav

Ure og smarte bånd

Smartbånd er bærbare processorer i form af ure. Avancerede smartwatches præsenterer en begrænset touchscreen interface til daglig brug. Mens en sammenkædt smartphone app leverer bioovervågning. Garmin, Suunto og Polar er berømte for deres ure og smarte bands

Vejrstationer

En vejrstation er en facilitet med udstyr og tilbehør til estimering af klimatiske situationer for at give kendskab til vejrforholdene. Vejrstationer er meget vigtige under camping. De bedste vejrstationer er tilgængelige på mærkerne som Oregon Scientific , Tfa Dostmann og Technoline .

Mere om elektronik

De andre ting, som campingelektronik inkluderer, er tilbehør, batterier og opladere, dæksler, hovedtelefoner, sensorer, lavinefyr og transceivere, fakler, kommunikation. De steder, hvorfra du nemt kan købe mere elektronik, er Garmin, Suunto og Polar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk