up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautuminen ja Hoito ulkoilu

Palautuminen ja Hoito ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Palautuminen ja Hoito tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Palautuminen ja Hoito

n merkit Palautuminen ja Hoito

Kuinka valita terveys ja ravitsemustuotteita

Ravintolisät, mukaan lukien C vitamiini, D vitamiini ja B, ovat välttämättömiä vaellukselle. Nämä ravintolisät ovat erityisen tärkeitä retkeilijöille. C vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet auttavat korjaamaan raskaasta liikunnasta aiheutuvan kivun. D vitamiini on välttämätöntä luun terveydelle, immuunitoiminnalle ja infektion hallitsemiselle. Paras tuotemerkki ravintolisän ostamiseen on Nutrisport .

Ensiapu

Ensiapu on pakkaus tai laatikko, joka sisältää laitteita, joita käytetään pienten vahinkojen, kuten vammojen, naarmujen, haavojen, rakkuloiden ja kantojen, hoitamiseen. Laajempi ensiapu voi kattaa myös selviytymisvälineet tai huoltotarvikkeet, kuten hyönteisten puremapyyhkeet tai kylmä ja flunssalääkkeet. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino ovat tuotemerkkejä, joista voit ostaa ensiapua.

Henkilökohtainen hygienia

Henkilökohtaisen hygienian sarja sisältää esineitä, jotka auttavat sinua rentoutumaan, rentoutumaan ja asioita, jotka saavat sinut hymyilemään, virkistävät ja auttavat sinua ilmaisemaan mieltäsi. Paras henkilökohtaisen hygienian pakkaus on saatavana näille tuotemerkeille Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Urheilulisät

Urheilulisät ovat ravintolisiä, joita tavallisesti käyttävät kehonrakennus, painonnosto, erilaiset taistelulajit ja yleisurheilu lihasten massan kasvun edistämiseksi. Urheilulisät ovat kapseleita, jauheita tai nesteitä, joita käytetään lihasten vahvistamiseen tai kestävyyden parantamiseen. Osta näiden tuotemerkkien urheilulisiä Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Side

Teippaus on parantava työkalu, ja siitä on tullut usein suosittua urheilukentällä. Sidetta on käytetty pitkään urheiluvammojen estämiseen ja hoitoon. Sitä ei käytetä vain urheiluvammojen, vaan myös muiden loukkaantumisten yhteydessä. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband ovat tunnettuja teippauksen tuotemerkkejä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje