up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård friluftsliv

Återhämtning och Vård friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Hur man väljer hälso och näringsprodukter

Kosttillskott inklusive vitamin C, vitamin D och B är viktiga för vandring. Dessa kosttillskott är särskilt viktiga för vandrare. De antioxidativa egenskaperna hos vitamin C hjälper till att reparera smärta från tung träning. D vitamin är viktigt för benhälsa, immunförsvar och för att kontrollera infektionen. Det bästa varumärket för att köpa ett kosttillskott är Nutrisport .

Första hjälpen

En första hjälpen är ett kit eller en låda som innehåller utrustning som används för att behandla mindre skador inklusive skador, skrapor, sår, blåsor och påfrestningar. Mer omfattande första hjälpen kan också täcka överlevnadsutrustning eller serviceutrustning som insektsbetsservetter eller förkylnings och influensaläkemedel. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino är varumärkena där du kan köpa första hjälpen.

Personlig vård

Kit för personlig vård innehåller föremål som hjälper dig att slappna av, varva ner och de saker som får dig att le, är uppfriskande och hjälper dig att manifestera ditt sinne. Det bästa personliga hygienpaketet finns tillgängligt på dessa märken Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Sporttillskott

Idrottstillskott är kosttillskott som vanligtvis används av dem som är intresserade av kroppsbyggnad, tyngdlyftning, olika stridande konst och friidrott för att främja en ökning av mager kroppsmassa. Sporttillskott är kapslar, pulver eller vätskor som används för att stärka muskler eller förbättra uthållighet. Köp sporttillskott från dessa märken Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Bandage

Tejpning är ett helande verktyg och har blivit ofta populärt inom idrottsområdet. Bandage har praktiserats under lång tid för inhibering och behandling av sportskador. Det används inte bara för idrottsskador utan också för andra skador. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband är kända varumärken för tejpning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga