Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell utendørs

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Hvordan velge helse og ernæringsprodukter

Kosttilskudd inkludert vitamin C, vitamin D og B er avgjørende for fotturer. Disse kosttilskuddene er spesielt viktige for turgåere. Antioksidantegenskapene til vitamin C hjelper til med å reparere smerter fra tung trening. D vitamin er viktig for beinhelse, immunfunksjon og kontroll av infeksjonen. Det beste merket for å kjøpe et kosttilskudd er Nutrisport .

Førstehjelp

En førstehjelp er et sett eller en boks som inkluderer utstyr som brukes til å behandle mindre skader, inkludert skader, skraper, sår, blemmer og belastninger. Mer omfattende førstehjelp kan også dekke overlevelsesutstyr eller serviceartikler som insektbiter eller forkjølelses og influensamedisiner. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino er merkene der du kan kjøpe førstehjelp.

Personlig pleie

Personlig pleiepakke inneholder gjenstander som hjelper deg med å slappe av, slappe av og ting som får deg til å smile, er forfriskende og hjelper deg med å manifestere deg. Det beste settet for personlig pleie er tilgjengelig på disse merkene Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Sportstilskudd

Sportstilskudd er kosttilskudd som vanligvis brukes av de som er opptatt av kroppsbygging, vektløfting, ulike kampkamp og friidrett for å fremme en økning i magert kroppsmasse. Sportstilskudd er kapsler, pulver eller væsker som brukes til å styrke muskler eller forbedre utholdenhet. Kjøp sportstilskudd fra disse merkene Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Bandasje

Taping er et helbredende verktøy og har blitt ofte populært innen sportsfeltet. Bandasje har vært praktisert i lang tid for inhibering og behandling av sportsskader. Det brukes ikke bare for sportsskader, men også andre skader. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband er kjente teipemerker.