Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Icebreaker

Icebreaker
Om Icebreaker
Icebreaker er en anerkjent merkevare som spesialiserer seg på å designe og produsere høyytelsesutendørsklær laget av merinoull. Grunnlagt i 1994 av Jeremy Moon, har selskapet revolusjonert bransjen med sine bærekraftige og teknologisk avanserte klær. Med et forpliktende miljøansvar og innovasjon har Icebreaker blitt et ledende navn innen utendørsklær for menn og kvinner. Icebreaker ble født i Wellington, New Zealand, der Jeremy Moon støtte på en merinoullfabrikk. Fascinert av de utrolige egenskapene til denne naturlige fiberen, gjenkjente Moon dens potensial for å skape superytelsesplagg. Inspirert av eventyrånden og behovet for komfortable, luktfrie og allsidige klær, grunnla han Icebreaker.
I de tidlige årene møtte Icebreaker mange utfordringer, da merinoull var relativt ukjent i utendørsplaggmarkedet. Imidlertid betalte Moons visjon og dedikasjon seg, og merket begynte å få anerkjennelse for sin unike tilnærming til klær. Icebreakers merkevareforpliktelse til bærekraft traff også konsumenter som stadig søkte etter miljøvennlige alternativer. Icebreaker har etablert seg som et pionérmerke innen utendørsplaggindustrien, med fokus på bærekraftige prosesser og høyytelsesklær laget av merinoull.

Icebreaker er en pioner innen Merinoulls-utendørsplagg

Det er et bredt utvalg av Icebreaker-klær som er egnet for ulike utendørsaktiviteter, fra fotturer og skikjøring til hverdagsbruk. Merkevarens signaturmateriale, merinoull, gir utmerkede ytelser og komfort. Merinoull er berømt for sin naturlige isolasjon, fukttransportegenskaper, pusteevne og luktbestandighet, noe som gjør den ideell for utendørs eventyr i alle værforhold. Icebreakers herrekolleksjon inkluderer et mangfold av plagg, fra baselag og mellomlag til yttertøy og tilbehør. Icebreaker-klær for menn er designet for å gi ultimat komfort, regulere kroppstemperaturen og tåle de tøffe kravene til utendørsaktiviteter.
Icebreakers kvinnekolleksjon er designet med fokus på passform, stil og funksjonalitet. Fra baselag og sports-bh til kjoler og gensere tilbyr merket et bredt utvalg av alternativer som passer ulike preferanser og aktiviteter. Icebreaker-klær for kvinner forstår betydningen av allsidighet, og deres klær er tilpasset for å møte behovene til aktive kvinner, enten de er ute på tur, løper eller bare nyter det store utendørs. Icebreaker-t-skjorter kombinerer stil og ytelse. Laget av lett merinoull, tilbyr disse t-skjortene pusteevne, fukttransportegenskaper og luktbestandighet.
Icebreaker-baselag er fundamentet i merkevarens klesystem. Icebreakers baselag er tilgjengelig i forskjellige vekter, noe som gjør at brukerne kan tilpasse varmenivået og isolasjonen etter behov. Icebreaker-hansker er designet for å beskytte hendene mot elementene samtidig som de gir fleksibilitet og komfort. Laget av merinoull, tilbyr disse hanskene utmerket isolasjon og fukttransportegenskaper. Icebreaker-hansker er tilgjengelige i forskjellige stiler, inkludert lette linerhansker for å legge til varme eller berøringsskjermkompatible hansker for bekvem bruk av smarttelefon.