up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Icebreaker

Naiset

Naiset

miehet

miehet

MIESTEN pohjakerrokset

MIESTEN pohjakerrokset

NAISTEN pohjakerrokset

NAISTEN pohjakerrokset

Sukat

Sukat

Ensimmäinen kerros

Ensimmäinen kerros

Osastot

Lasten Vaatteet

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Icebreaker )

Icebreaker

Icebreaker on tunnettu brändi, joka erikoistuu korkean suorituskyvyn ulkoiluvaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen merinovillasta. Vuonna 1994 perustettu yritys on mullistanut alan uusilla kestävillä ja teknisesti edistyneillä vaatteilla. Vastuullisuuden ja innovatiivisuuden sitoutumisena Icebreaker on tullut johtavaksi nimeksi miesten ja naisten ulkoiluvaatteissa. Icebreaker syntyi Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa, jossa Jeremy Moon sattui merinovillaan tehtaalle. Vangittuna tämän luonnonkuitun uskomattomiin ominaisuuksiin, Moon tunnisti sen potentiaalin laadukkaan suoritustason vaatteiden luomiseksi. Innostuneena seikkailun henkestä ja mukavien, hajuttomien ja monipuolisten vaatteiden tarpeesta hän perusti Icebreakerin.
Varhaisina vuosina Icebreaker kohtasi monia haasteita, koska merinovilla oli ulkoiluvaatemarkkinoilla melko tuntematon. Kuitenkin Moonin näkemys ja sitoutuminen maksoivat itsensä ja brändin tunnustus alkoi kasvaa ainutlaatuisen lähestymistavan vuoksi. Icebreakerin brändikomitean sitoutuminen kestävyyteen resonoi myös kuluttajiin, jotka etsivät yhä enemmän ekologisia vaihtoehtoja. Icebreaker on vakiinnuttanut asemansa ulkoiluvaatteiden alan pioneereina, painottamalla kestäviä toimintatapoja ja korkean suorituskyvyn vaatteita merinovillasta.

Icebreaker on Merinovillan Ulkoiluvaatteiden Pioneeri

On laaja valikoima Icebreakerin vaatteita, jotka soveltuvat erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, retkeilystä ja hiihtämisestä päivittäiseen käyttöön. Brändin tunnusmateriaali, merinovilla, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Merinovilla on tunnettu luonnollisesta eristyksestään, kosteutta siirtävistä ominaisuuksistaan, hengittävyydestään ja hajuttomuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen ulkoiluun kaikissa sääolosuhteissa. Icebreakerin miestenvalikoima sisältää monipuolisen valikoiman vaatteita, alusvaatteista keskikerroksiin ja ulkoiluvaatteisiin ja asusteisiin. Icebreakerin miesten vaatteet on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta, säätelemään kehon lämpötilaa ja kestämään ulkoiluaktiviteettien vaatimukset. Icebreakerin naistenvalikoima on suunniteltu keskittymällä istuvuuteen, tyyliin ja toiminnallisuuteen. Alusvaatteista urheilurintaliiveihin, mekoista ja neuleista, brändi tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja eri mieltymysten ja toimintojen täyttämiseksi. Icebreakerin t-paidat yhdistävät tyylin ja suorituskyvyn. Neulotut kevyestä merinovillasta tarjoavat hengittävyyttä, kosteutta siirtäviä ominaisuuksia ja hajuttomuutta. Icebreakerin alusvaatteet ovat brändin vaatteiden järjestelmän perusta. Icebreakerin alusvaatteita on saatavana eri painoissa, mikä mahdollistaa käyttäjien lämmön ja eristyksen tason mukauttamisen tarpeiden mukaan. Icebreakerinhansikkaat suojaavat käsiä elementeiltä tarjoten samalla joustavuutta ja mukavuutta. Neulotut merinovillasta tarjoavat erinomaisen eristyksen ja kosteutta siirtävät ominaisuudet. Icebreakerin hansikkaat ovat saatavana eri tyyleinä, mukaan lukien kevyet liner-hansikkaat lisälämmön tai kosketusnäytöllä yhteensopivien hansikkaat helpon älypuhelimen käytön tarjoamiseksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje