up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Icebreaker

Kvinnor

Kvinnor

Män

Män

Baslager för män

Baslager för män

KVINNORS Baslager

KVINNORS Baslager

Strumpor

Strumpor

Första lagret

Första lagret

Kategorier

Barnkläder

Damkläder

Herrkläder

Allt( Icebreaker )

Icebreaker

Icebreaker är ett välrenommerat varumärke som specialiserar sig på att designa och tillverka högpresterande utomhuskläder gjorda av merinoull. Företaget grundades 1994 av Jeremy Moon och har revolutionerat branschen med sitt hållbara och teknologiskt avancerade klädesplagg. Med ett dedikerat engagemang för miljöansvar och innovation har Icebreaker blivit en ledande namn inom utomhuskläder för män och kvinnor. Icebreaker föddes i Wellington, Nya Zeeland, där Jeremy Moon stötte på en fabrik för merinoull. Fascinerad av den otroliga egenskaperna hos detta naturliga material insåg Moon dess potential för att skapa överlägsna prestandaplagg. Inspirerad av äventyrsspiriten och behovet av bekväma, luktfria och mångsidiga plagg grundade han Icebreaker.
Under de tidiga åren stötte Icebreaker på många utmaningar, eftersom merinoull relativt okänd i utomhusklädesbranschen. Men Moons vision och dedikation betalade sig och märket började få uppmärksamhet för sin unika tillvägagångssätt. Icebreakers varumärkesengagemang för hållbarhet resonerade också med konsumenter som alltmer sökte efter ekologiska alternativ. Icebreaker har etablerat sig som ett pionjärföretag inom utomhusklädesbranschen, med fokus på hållbara metoder och högpresterande kläder gjorda av merinoull.

Icebreaker är en pionjär inom merinoulls utomhuskläder

Det finns ett brett utbud av Icebreaker-kläder som passar för olika utomhusaktiviteter, från vandring och skidåkning till vardaglig bärning. Märkets signaturmaterial, merinoull, erbjuder exceptionella prestanda och komfort. Merinoull är känd för sitt naturliga isoleringsmaterial, fuktavvisande egenskaper, andningsförmåga och luktbeständighet, vilket gör det idealiskt för utomhusäventyr i vilka väderförhållanden som helst. Icebreakers herrkollektion innehåller en mångsidig mängd kläder, från baslager och mellanlager till ytterplagg och tillbehör. Icebreaker-kläder för män är designade för att erbjuda ultimat komfort, reglera kroppstemperaturen och tåla de hårda miljöerna utomhus. Icebreakers damkollektion är designad med fokus på passform, stil och funktion. Från baslager och sport-bh:ar till klänningar och tröjor erbjuder märket ett brett sortiment för att passa olika preferenser och aktiviteter. Icebreaker-kläder för kvinnor förstår vikten av mångsidighet och deras kläder är skräddarsydda för att möta behoven hos aktiva kvinnor, oavsett om de vandrar, springer eller bara njuter av det stora utomhus. Icebreaker-t-shirts kombinerar stil och prestanda. Tillverkade i lättviktig merinoull erbjuder dessa t-shirts andningsförmåga, fuktavvisande egenskaper och luktbeständighet. Icebreaker baslager är grunden för märkets klädsystem. Icebreakers baslager finns tillgängliga i olika vikter, vilket gör att användarna kan anpassa sin värme- och isoleringsnivå efter sina behov. Icebreaker handskar är designade för att skydda händerna från elementen samtidigt som de erbjuder förmåga och komfort. Tillverkade av merinoull erbjuder dessa handskar exceptionell isolering och fuktavvisande egenskaper. Icebreaker handskar finns tillgängliga i olika stilar, inklusive lätta linnehandskar för extra värme eller handskar som är kompatibla med touchskärm för enkel användning av smarttelefon.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga