up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cinnetic

Cinnetic

KAIKKI ( Cinnetic )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Cinnetic

Syntynyt vuonna 2007, Cinnetic edustaa kollektiivista innostusta ja osaamista Cinnetic New Age -ryhmästä. Cinnetic on iso nimi kalastuksessa, koska he eivät lopeta koskaan tuotteidensa paremmaksi ja paremmaksi tekemistä. Tämä tekee heistä suosikin kalastajien keskuudessa ympäri maailman.
Cinnetic Fishing on johtava merkki kalastusteollisuudessa, tarjoten laajan valikoiman innovatiivisia ja suorituskykyisiä kalastustarvikkeita kalastajille. Heillä on yli 100 vuoden kokemus ja priorisoidaan kalastajien tarpeita, mikä on tehnyt heistä luotettavan valinnan kalastajille ympäri maailman.
Cinnetic tarjoaa korkean suorituskyvyn kalastuskeloja kaikille tasoille. Cinnetic kalastuskela on suunniteltu merikalastukseen ja siinä on korkeakapasiteettinen alumiinispooli, rei'itetty ja kaksoisanodisoitu, jäykkä CRBK-alumiinirunko, tämä kela on suunniteltu merenkalastukseen ja siinä on hiilirunko ja urheilullinen sielutop-kilpailu.
Cinnetic keloilla on tunnettu erinomaisesta laadusta, edistyneestä teknologiasta ja monipuolisuudesta, joka palvelee kalastajien kalastustyylejä. Cinnetic keloilla käytetään vahvoja materiaaleja, kuten valettuja alumiinispoolin ja jäykkien CRBK-alumiinirunkojen, jotka takaavat poikkeuksellisen voimakkuuden, kestävyyden ja korroosionkestävyyden. Estää kahvan takaiskun, mikä poistaa langan kierteet ja varmistaa tehokkaamman kalastuskokemuksen.
Cinnetic-vavat käyttävät laadukkaita materiaaleja, kuten hiilikuiturunkoja ja ruostumattomia teräskomponentteja, jotka takaavat poikkeuksellisen voimakkuuden, kestävyyden ja herkkyyden. He tarjoavat erityisiä suunnitteluja surffaamiseen, kelaamiseen, baitcastingiin ja matkustamiseen, tarjoten mukavuutta ja tarkkuutta jokaiselle kalastustyylille.
Cinnetic-baitcasters tarjoavat vankan suorituskyvyn erinomaisten materiaalien, tarkan heittämisen ja vahvan rungon kanssa. He hyödyntävät äärimmäisen teknologian, kuten toiminta-erityiset suunnittelut, edistyneet ohjaimet, mukavat kahvat ja modernit kelareiät. Saatavana on raskas-duty, medium-heavy, medium-light ja travel-vaihtoehdot, Cinnetic-baitcasters antaa kalastajille mahdollisuuden selviytyä mistä tahansa haasteesta luottavaisin mielin.
Cinnetic-surf-vavat ovat huolellisesti valmistettuja työkaluja, joiden avulla kalastajat voivat selviytyä surffauksesta ja saada haluamansa kalan. Tarjoavat poikkeuksellista voimaa, kestävyyttä ja herkkyyttä, sallien voimakkaat heitot ja tarkat palautukset jopa voimakkaiden virtausten ja tuulien kanssa. Ruostumattomat teräsohjaimet ja kelareiät kestävät kovaa suolaveden ympäristöä, mikä varmistaa kestävän suorituskyvyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje