Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Restitusjon og stell

Restitusjon og stell sykkel

Finn et bredt utvalg av Restitusjon og stell-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Restitusjon og stell

Merkevarer av Restitusjon og stell

Hva trenger jeg å vite om å ta vare på syklister?

Alimentasjon er prosessen med å skaffe mat og næringsstoffer. Å ha et mangfold av frukt, konsumere riktige måltider, inkludert frokostblandinger, fiber, nøtter og grønnsaker, og begrense mengden olje, sukker og krydder du spiser, støttes alle for å få mat. Merkene som er kjent for alimentasjonsproduktene er Nutrisport , FullGas , Born Fruits .

Kosttilskudd og sportstilskudd

Kosttilskudd og sportstilskudd brukes vanligvis av idrettsutøvere for å øke ytelsen. Noen brukes vanligvis av utholdenhets og kroppslig konkurrenter som kreatin, proteintilskudd og vitaminer, og andre brukes til å styrke styrken til idrettsutøvere. For å gjøre det beste på idrettsfeltet, bruker idrettsutøvere sportstilskudd. Du kan enkelt kjøpe kosttilskudd og sportstilskudd fra Elite , Powerbar , 226ERS , Nutrisport.

Førstehjelp og taping

Førstehjelp og teiping er veldig viktig innen idretten. Førstehjelp er den første og hurtige hjelpen som gis til enhver person som har vondt fra en triviell eller alvorlig skade. Taping er en type trykkfølsomt klebebånd som brukes på dressing av sår og førstehjelp for å gripe et bandasje. Merkene som er kjent for førstehjelp og tapingprodukter er CMP , Vaude , Raidlight , LifeSystems , Tatonka .

Personlig pleie

Personlig pleie innebærer alt som utføres for deg som er privat. Dette kan omfatte personlig hygiene. Personlig pleie er brukerprodukter som brukes i personlig hygiene og skjønnhetspleie. Personlig pleie dekker produkter som renseputer, colognes, deodorant, ansikts og vev osv. Du kan kjøpe personlig pleieprodukter fra Assos , Muc Off , Eltin .

Sport kremer

Sportskremer er kremer eller salver som brukes til å helbrede og lindre skader. De brukes vanligvis til sår, brente områder og smertefulle muskler. Sportskrem kan hjelpe folk til å føle seg avslappede. Du kan kjøpe sportskremene fra Elite, Assos Castelli , Brooks England .