up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Shimano

Shimano

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Elektronik

Glasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter reservdelar

Underhåll

Utbildning och tävling

Allt ( Shimano )

Märkesinformation för Shimano

Shimano grundades 1921 och är känt för att tillverka komponenter för cykling, rodd och fiske. Huvudkontoret ligger i Sakai, Japan. Under många decennier har företaget förtjänat ett gott rykte för att tillverka kvalitetsprodukter.

Hitta ett brett utbud av cykeltillbehör för olika applikationer som märket är känt för. Shimano skivbromsar är kända för sina torra bromsar, konkurrenskraftiga priser och hållbarhet. Deras produktlinje av cykeldelar inkluderar bromsar, kedjor, pedaler, vevsatser, spakar, klotsar, vevfästen, växlingar, nav och mycket mer. Shimano mtb-skor ger det bästa greppet, stabiliteten, kraftöverföringen och bekväm passform. Om du är mer för vägrutter har Shimano landsvägsskor Shimano Dynalast-teknik som gynnar trampning utan större ansträngning.

Shimano har även bidragit inom fiskeindustrin och deras fiskeredskap, spinnrullar, beteshjul, viltrullar, spinnspön är mycket användbara. Dessa produkter är gjorda av högkvalitativa material och sätter trender inom fiskeindustrin.

clouse menu Stänga