up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Selle Italia

Selle Italia

KAIKKI ( Selle Italia )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Selle Italia

Selle Italia, tarkkuuden ja innovaation paroni maailmassa pyöräily, on ollut synonyymi premium-pyöräsatuloiden, ohjaustangon nauhojen ja lisävarusteiden kanssa alusta lähtien. Yli sadan vuoden perinteellä, Selle Italia on jatkuvasti haastanut suunnittelun, tekniikan ja mukavuuden rajoja, tehden siitä luotettavan valinnan ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Brändin sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen on johtanut monipuoliseen pyöräilytarvikkeisiin, jotka palvelevat erilaisia ajotyylejä ja mieltymyksiä.

Luomalla loistoa pyöräilymukavuuden ja suorituskyvyn saralla

Brändin perinnön sydämessä ovat sen ikoniset Selle Italia satulat, harkitusti suunnitellut tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta vaativimmissa ajosuorituksissa. Rakentamalla yhdistelmä edistyksellisiä materiaaleja ja ergonomista suunnittelua, Selle Italia satulat tarjoavat täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja kestävyyttä. Värähtelyjen vähentämiseksi ja otteen parantamiseksi, heidän ohjaustankonauhavalikoimansa esittelevät valikoima tekstuureja ja värejä, jotka sopivat yksilöllisiin mieltymyksiin. Rajuja maastoja valloittaessa tai kaupunkien katuja rullaten, pyöräilijät voivat luottaa Selle Italia ohjaustankonauhaan tarjotakseen ergonomista tukea ja kosketusta luxusta.
Selle Italia SLR seisoo brändin sitoumuksen symbolina kevyt suunnitteluun ja suorituskykyyn. Painottaen streamline ulkoasua ja anatomista leikkausta, SLR-sarja vähentää painetta herkille alueille samalla maksimoiden voiman siirron. Selle Italia Boost sarja esittelee brändin kyvyn muuttua pyöräilyn muuttuvien vaatimusten mukaan. Muuttuviin pyöräilijöiden tarpeisiin sopeutuen, Boost-sarja kätkee sisäänsä Selle Italian sitoutumisen raja-aidan rikkomiseen innovaation saralla. Etsiessään kompromissittomia mukavuutta, Selle Italia Superflow sarja tarjoaa revolutioivaisen ratkaisun. Sen keskileikkauksen ja ergonomisen muodon luonteenomainen, Superflow satula vähentää painetta perineaalialueelle, varmistaen verenkierron ja vähentäen tunnottomuutta. Tämä suunnittelu, yhdistettynä Selle Italian kuuluisaan käsityöhön, tarjoaa ajon, joka on yhtä pehmeä kuin se on tukeva.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje