up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Selle Italia

Selle Italia

Allt ( Selle Italia )

Märkesinformation för Selle Italia

Selle Italia, en förebild för precision och innovation inom cykelvärlden, har varit ett synonymt med premiumcykelsadlar, styretape och tillbehör sedan början. Med ett arv som sträcker sig över ett sekel, Selle Italia har ständigt drivit gränserna för design, teknik och komfort, vilket gör det till ett förtroendevalt val bland professionella cyklister och entusiaster. Varumärkets övertygelse om ständig förbättring har resulterat i en mångsidig rad cykeltillbehör som passar olika cykelstilar och preferenser.

Selle Italias bestående arv som en cykelmaktföretag bygger på en grund av kvalitet, innovation och passion för att förbättra cyklistens resa. Med ett omfattande sortiment av sadlar, styresadlar, styretape och flaggskeppsmodeller som SLR, Boost och Superflow fortsätter Selle Italia att forma cykelupplevelsen för entusiaster och professionella över hela världen. Kombinationen av innovativa rälsmaterial och precisionsteknik garanterar både stabilitet och stil.

Skapa Excellence in Cycling Comfort and Performance

I hjärtat av varumärkets arv är dess ikoniska Selle Italia sadlar, noggrant utformade för att ge optimalt stöd och komfort under de mest krävande turerna. Tillverkad med en fusion av avancerade material och ergonomisk teknik, Selle Italia sadlar erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och komfort/strong>, där äktenskapet av skärpedge teknik och utsökt hantverk höjer cykelupplevelsen. Konstruerad för att minimera vibrationer och förbättra greppet, deras styretape-samlingar visar en uppsjö av texturer och färger för att passa individuella preferenser. Oavsett om du erövrar ruggiga terräng eller åker genom stadens gator, kan cyklister lita på Selle Italia handlebar tape för att ge ergonomiskt stöd och en touch av lyx.
Selle Italia SLR står som ett uttryck för varumärkets åtagande till lättviktsdesign och prestanda. Med fokus på streamlinad estetik och en anatomisk utskärning minskar SLR-serien trycket på känsliga områden medan den maximerar kraftöverföring. Boost-serien exemplifierar märkets förmåga att anpassa sig till de ständigt föränderliga kraven på cykling. Genom att anpassa sig till cyklisters förändrande behov encapsulerar Boost-serien Selle Italias åtagande att driva gränserna för innovation. För de som söker oförbehållsamt komfort erbjuder Selle Italia Superflow-serien en revolutionerande lösning. Karaktäriserad av sin centrala utskärning och ergonomiska form, dämpar Superflow-sadlar trycket på perinealområdet, vilket garanterar blodflöde och minskar domningar. Denna design, kombinerad med Selle Italias berömda hantverk, levererar en färd som är så mjuk som den är stödjande.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga