up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sportful

BODYFIT PRO 2.0

BODYFIT PRO 2.0

Hot Pack

Hot Pack

Fiandre

Fiandre

SUPERGIARA

SUPERGIARA

PROTECTION

PROTECTION

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Allt( Sportful )

Sportful

Sportful er et anerkjent italiensk merke som har vært i front for å produsere høyytelses sykkelklær i over fire tiår. Med et rikt arv dypt rotet i sykkelkulturen, Sportful har konsekvent levert innovative og topp kvalitet produkter til syklister over hele verden. Kombinert med teknisk ekspertise, moderne materialer og lidenskap for sport, har Sportful blitt et pålitelig navn i sykkelsamfunnet.
Sportful har etablert seg som en ledende merkevare i sykkelverdenen, takket være sin urokkelige forpliktelse til kvalitet, innovasjon og ytelse. Fra gensere og bib shorts til hansker og det banebrytende Fiandre-samlingen, Sportful fortsetter å presse grensene for sykkelklær, som gjør det mulig for ryttere å erobre veien med tillit og stil. Du kan finne hvert Sportful-element på Bikeinn. Med et rikt historie og lidenskap for sykling, forblir Sportful et pålitelig valg for syklister som krever ingenting annet enn det beste.

Løs lek med ånden til sykkelmessig eksellens med Sportful

Merkevarens dedikasjon til sykkelmessig eksellens er tydelig i sin omfattende samling av Sportful sykkelklær. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, sikrer Sportful sykkelklær optimal komfort, ytelse og stil for ryttere på alle nivåer. Uansett om det er landeveissykling, sykling eller annen disiplin, tilbyr Sportful sine diverse behov for syklister med sine allsidige og funksjonelle design. Sportful gensere er det ypperste av eleganse og funksjonalitet. Designet for å forbedre aerodynamikk og fuktighetsstyring, tilbyr disse genserne syklister med suveren komfort under intense turer. De innovative stoffene som brukes i Sportful gensere tilbyr utmerket pusteevne, fukttransporterende egenskaper og UV-beskyttelse, slik at ryttere kan fokusere utelukkende på sin ytelse mens de opprettholder et stilig utseende.
Sportful bib shorts har uovertruffen komfort og støtte. Sportful bib shorts er nøye utformet for å tilby uovertruffen komfort og støtte under lange timer på sadelen. Utnyttelse av avanserte ergonomiske design og premium materialer, sikrer Sportful bib shorts en anatomisk passform, fuktighetskontroll og muskelstøtte. Den høy tettheten seteputen som er integrert i bib shortsene tilbyr utmerket demping og støtabsorbering, som sikrer en jevn og hyggelig tur.
Sportful hansker tilbyr den beste presisjonens grep. Sportful hansker er den perfekte følgesvennen for syklister som søker forbedret kontroll og beskyttelse. Disse hanskene har strategisk plasserte puter for å redusere håndtretthet og gi en optimal grep på styret. Laget med slitesterke materialer, tilbyr Sportful hansker beskyttelse mot veibrus og støt, og sikrer et sikkert og behagelig tur.
Sportful Fiandre er en revolusjonerende linje med sykkelklær designet for å takle uforutsigbare værforhold. Fiandre-serien inkluderer gensere, bib shorts, jakker og tilbehør som inkluderer skjæringskant teknologier som Gore-Tex Infinium stoff og Windstopper membraner. Med utmerket vannmotstand, vindtett evne og pusteevne, holder Sportful Fiandre klærne syklister tørr, varm og komfortabel, slik at de kan yte sitt beste uavhengig av været.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk