up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sportful

BODYFIT PRO 2.0

BODYFIT PRO 2.0

Hot Pack

Hot Pack

Fiandre

Fiandre

SUPERGIARA

SUPERGIARA

PROTECTION

PROTECTION

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Sportful )

Sportful

Sportful on tunnettu italialainen brändi, joka on tuottanut korkean suorituskyvyn pyöräilyvaatetusta jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Syvästi juurtuneena pyöräilykulttuuriin, Sportful on jatkuvasti tarjonnut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita pyöräilijöille ympäri maailmaa. Yhdistämällä teknisen osaamisen, huippuluokan materiaalit ja urheilullisen intohimon, Sportful on tullut luotetuksi nimeksi pyöräilykunnassa.
Sportful on vakiinnuttanut asemansa pyöräilymaailman huipulla, kiitos sen lujittamattoman sitoutumisen laatuun, innovaatioon ja suorituskykyyn. Jerseyistä ja bib-shortseista hanskoihin ja mullistavaan Fiandre-kokoelmaan, Sportful jatkaa rajoja rikkovan pyöräilyvaatetuksen rajaamista, antaen ratsastajille luottamusta ja tyyliä. Voit löytää kaikki Sportful -tuotteet Bikeinn-sivustolta. Rikkaan historian ja pyöräilyintoilyn kanssa Sportful on edelleen luotettu valinta niille, jotka vaativat parasta.

Vapauta pyöräilymestaruuden henki Sportfulin kanssa

Brändin sitoutuminen pyöräilymestaruuteen on selvästi havaittavissa sen laajassa valikoimassa Sportful pyöräilyvaatteita. Harkiten huolellisesti suunnitellulla Sportful pyöräilyvaatteilla varmistetaan optimaalinen mukavuus, suorituskyky ja tyyli kaikille tasoille. Olipa kyseessä sitten tiepyöräily, maastopyöräily tai mikä tahansa muu lajin ala, Sportful huomioi pyöräilijöiden moninaiset tarpeet monipuolisilla ja toiminnallisilla suunnitteluilla.
Sportful-paidat ovat eleganssin ja toiminnallisuuden täydellinen esimerkki. Suunniteltu lisäämään aerodynamiikkaa ja kosteuden hallintaa, nämä paidat tarjoavat pyöräilijöille huippuluokan mukavuuden voimakkaiden ajopäivien aikana. Sportful-paidoissa käytetyt innovatiiviset kankaat tarjoavat poikkeuksellisen hengittävyyden, kosteutta siirtävät ominaisuudet ja UV-suojauksen, jolloin ratsastajat voivat keskittyä täysin suorituskykyynsä säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäön.
Sportful-bib-shortsit tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja tuen. Sportful-bib-shortsit on tarkkaan suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva mukavuus ja tuen pitkillä istunnoilla satulassa. Edistyksellisten ergonomisten suunnittelujen ja premium-materiaalien avulla Sportful-bib-shortsit takaavat anatomisen istuvuuden, kosteuden hallinnan ja lihastuen. Bib-shortsien sisään integroidut korkean tiheyden istuinpohjat tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pehmeyden, mikä takaa pehmeän ja nautinnollisen ajon.
Sportful-hanskat tarjoavat parhaan tarkkuuden otteen. Sportful-hanskat ovat täydellinen kumppani niille pyöräilijöille, jotka etsivät lisättyä hallintaa ja suojaa. Näissä hanskoissa on strategisesti sijoitettuja pehmusteita, jotka vähentävät käsien väsymystä ja tarjoavat optimaalisen otteen ohjaustangon ympärillä. Kestävistä materiaaleista valmistettujen Sportful-hanskojen avulla suojataan teitä vastaan tulevia tärinöitä ja iskuja, mikä takaa turvallisen ja mukavan ajon.
Sportful Fiandre on mullistava pyöräilyvaatetuslinja, joka on suunniteltu kohtaamaan ennalta arvaamattomia sääolosuhteita. Fiandre-valikoima sisältää paidat, bib-shortsit, takit ja asusteet, jotka sisältävät äärimmäisen kosteudenkestävät Gore-Tex Infinium -kankaat ja Wind Stopper -membraanit. Erinomaisen vedenpitävyyden, tuulenpitävyyden ja hengittävyyden avulla Sportful Fiandre -vaatteet pitävät pyöräilijöitä kuivana, lämpimänä ja mukavana, mikä mahdollistaa parhaan suorituskyvyn riippumatta sääolosuhteista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje