up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sportful

BODYFIT PRO 2.0

BODYFIT PRO 2.0

Hot Pack

Hot Pack

Fiandre

Fiandre

SUPERGIARA

SUPERGIARA

PROTECTION

PROTECTION

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Allt( Sportful )

Sportful

Sportful är ett välrenommerat italienskt varumärke som har varit i förgrunden för att producera högpresterande cykelkläder i över fyra decennier. Med en rik arv som är djupt rotat i cykelkulturen har Sportful konsekvent levererat innovativa och kvalitetsprodukter till cyklister över hela världen. Genom att kombinera tekniskt kunnande, avancerade material och en passion för sport har Sportful blivit ett förtroendevärt namn i cykelgemenskapen.
Sportful har etablerat sig som ett ledande varumärke inom cykelvärlden tack vare sin oföränderliga engagemang för kvalitet, innovation och prestanda. Från tröjor och bib shorts till handskar och den banbrytande Fiandre-kollektionen fortsätter Sportful att pusha gränserna för cykelkläder, och ger cyklister möjlighet att med självförtroende och stil erövra vägen. Du kan hitta alla Sportful-produkter på Bikeinn. Med en rik historia och en passion för cykling fortsätter Sportful att vara ett förtroendevärt val för cyklister som begär det bästa.

Frigör andan för cykelutmärkelse med Sportful

Varumärkets engagemang för cykelutmärkelse är tydligt i dess omfattande sortiment av Sportful cykelkläder. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, säkerställer Sportful cykelkläder optimum komfort, prestanda och stil för cyklister av alla nivåer. Oavsett om det är landsvägscykling, mountainbiking eller någon annan disciplin, tillgodoser Sportful de diversifierade behoven hos cyklister med sina mångsidiga och funktionella design.
Sportful tröjor är epitomet för elegans och funktion. Designade för att förbättra aerodynamik och fukthantering ger dessa tröjor cyklister med överlägsen komfort under intensiva ridningar. De innovativa tyger som används i Sportful tröjor erbjuder utmärkt andningsförmåga, fukttransporterande egenskaper och UV-skydd, vilket gör att cyklister kan fokusera enbart på sin prestanda medan de bibehåller en stilfull utstrålning.
Sportful bib shorts har oöverträffad komfort och stöd. Sportful bib shorts är noggrant utformade för att erbjuda oöverträffad komfort och stöd under långa timmar på sadeln. Genom att använda avancerade ergonomiska design och premiummaterial, säkerställer Sportful bib shorts en anatomisk passform, fuktkontroll och muskelstöd. Det högdensitetsstolsdynor som är integrerade i bib shorts erbjuder utmärkt dämpning och stötabsorbering, vilket säkerställer en mjuk och trevlig ride.
Sportful handskar erbjuder det bästa precisionsgreppet. Sportful handskar är den perfekta följeslagaren för cyklister som söker förbättrad kontroll och skydd. Dessa handskar har strategiskt placerade paddar för att minska handsmärta och erbjuda optimal grepp på styret. Tillverkade med hållbara material erbjuder Sportful handskar skydd mot vägvibrationer och stötar, vilket säkerställer en säker och bekväm ride.
Sportful Fiandre är en revolutionerande linje med cykelkläder som är utformade för att hantera oförutsedda väderförhållanden. Fiandre-serien inkluderar tröjor, bib shorts, jackor och tillbehör som inkorporerar avancerade teknologier som Gore-Tex Infinium-tyg och Wind Stopper-membraner. Med exceptionellt vattenresistent, vindtät förmåga och andningsförmåga, håller Sportful Fiandre cyklister torra, varma och bekväma, vilket möjliggör för dem att prestera sitt bästa oavsett väder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga