up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Diesel

NAISTEN VAATTEET

NAISTEN VAATTEET

MIESTEN VAATTEET

MIESTEN VAATTEET

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

Osastot

Elektroniikka

Hajuvedet

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Diesel )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Diesel

Diesel , tunnettu italialainen muotibrändi, on luonut itselleen erottuvan markkinaraon maailmanlaajuisessa muotiteollisuudessa yhdistämällä aitouden, luovuuden ja innovatiivisen muotoilun. Dieselistä on tullut kapinallisuuden, yksilöllisyyden ja itseilmaisun symboli. Brändin motto ´´Only the Brave´´ kiteyttää sen pelottoman lähestymistavan muotiin ja rajoja rikkoen. Diesel on noussut brändiksi, joka työntää jatkuvasti muodin rajoja tarjoten innovatiivisia malleja ja korkealaatuisia tuotteita eri kategorioissa. Diesel palvelee yksilöitä, jotka haluavat ilmaista ainutlaatuista tyyliään ja omaksua yksilöllisyytensä luottavaisesti, aina ikonisista farkuista laajaan lisävarustevalikoimaan. Tutustu Dressinn muodikkaimpiin Diesel- tuotteisiin.

Diesel on ainutlaatuinen sekoitus aitoutta ja innovaatiota

Diesel mullisti denimteollisuuden tuomalla siihen raikasta avantgarde-henkeä. Diesel-farkut ovat tunnettuja moitteettomasta käsityöstään, laadukkaista kankaistaan ja huippuluokan malleistaan. Diesel-farkuista on tullut täydellisen tyylin ja mukavuuden yhdistelmä, ja niistä on tullut urbaanin viileyden tunnus.Dieselpusseissa yhdistyvät vaivattomasti toimivuus ja tyyli vastaamaan nykyajan yksilöiden tarpeita. Diesel-laukut on valmistettu huolellisesti yksityiskohtiin ja korkealaatuisista materiaaleista, ja ne ovat sekä kestäviä että muodikkaita. Olipa kyseessä tyylikäs nahkainen matkalaukku, tilava reppu tai monipuolinen laukku, Diesel tarjoaa monipuolisen valikoiman laukkuja, jotka sopivat erilaisiin elämäntyyleihin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin.
Dieselkengät antavat rohkean ilmaisun särmäisellä muotoilullaan ja poikkeuksellisella ammattitaitollaan. Diesel tarjoaa laajan valikoiman jalkineita, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tilaisuuksiin rento tennareista tyylikkäisiin saappaisiin. Dieselkellot ilmentävät brändin ainutlaatuista asennetta ja tyyliä. Nämä kellot eivät ole vain toiminnallisia lisävarusteita, vaan myös rohkeita muotilauseita. Diesel-kellot huokuvat itsevarmuutta ja yksilöllisyyttä niiden ylimitoitettujen kellotaulujen, jyrkkään pintakäsittelyn ja katseenvangitsevan muotoilunsa ansiosta.
Dieselhihna on enemmän kuin vain toimiva lisävaruste; se on ilmaisukappale, joka lisää persoonallisuutta mihin tahansa asuun.Diesel-vyöt ovat innovatiivisen muotoilunsa, erottuvien soljeensa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta osoitus merkin sitoutumisesta ammattitaitoon ja tyyliin. Valitsetpa sitten klassisen nahkavyön tai rohkeamman, koristellun muotoilun, Diesel-vyöt auttavat määrittelemään tyylisi ja korostamaan yksilöllisyyttäsi. Dieselpaidoissa yhdistyvät klassinen räätälöinti nykyaikaisiin yksityiskohtiin luoden raikasta ja modernia estetiikkaa. Diesel tarjoaa laajan valikoiman tyylejä, kuvioita ja kankaita arkipaidoista muodollisiin mekkopaitoihin.
Diesel-lenkkarit vangitsevat urbaanin katutyylin, mukavuuden, toimivuuden ja huippuluokan muotoilun. Näissä tennareissa on rohkeita väriyhdistelmiä, ainutlaatuisia tekstuureja ja innovatiivisia materiaaleja. Etsitpä sitten rentoja arjen lenkkaria tai erottuvaa osaa täydentämään katuvaatekokonaisuutesi, Diesel-lenkkarit tarjoavat laajan valikoiman erilaisiin makuun ja mieltymyksiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje