Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Ipanema

Ipanema
Noin Ipanema
Ipanema, maineikas brasilialainen kenkämerkki, on ollut synonyymi mukavuudelle, tyylille ja innovaatioille sen perustamisesta lähtien. Nimetty ikonisen Ipanema-rannan mukaan Riossa, merkki edustaa Brasilian eloista kulttuuria ja rennon rannan elämäntapaa. Viidellä vuosikymmenellä rikkaan historian kanssa Ipanema on tullut globaaliksi symboliksi korkealaatuisista sandaaleista ja sandaaleista sekä miehille, naisille että lapsille.
Ipaneman matka aurinkoisilta Rion rannoilta maailmanlaajuiseen tunnustukseen on osoitus sen sitoutumisesta mukavien, tyylikkäiden ja kestävien kenkien valmistamiseen koko perheelle. Laajan valikoiman sandaaleja ja sandaaleja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin suunniteltuina Ipanema on edelleen rakastettu vaihtoehto niille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää muotia ja mukavuutta jokapäiväisessä kengässään. Embrace Brasilian henkeä ja kokea Ipaneman essenssi jokaisella askeleella, jonka olet ottanut.

Ipanema on missä mukavuus kohtaa tyyli

Ipaneman sandaalit ovat osoitus merkin sitoumuksesta mukavuuteen ja muotiin. Teräväkärkisillä materiaaleilla ja tarkalla huolella valmistetut nämä sandaalit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän ergonomista suunnittelua ja nykyaikaista esteettisyyttä. Olipa kävelemässä rantakävelyllä tai rentoutumassa altaalla, Ipanema sandaalit tarjoavat täydellisen yhdistelmän tukea ja tyyliä, joten ne ovat erittäin suosittuja harkitsevien kenkien ystäville. Miehille, jotka etsivät täydellistä tasapainoa rennon eleganssin ja mukavuuden välillä, Ipanema tarjoaa useita vaihtoehtoja. Klassisista flip-floppeista kuvioidulla pohjallisella paremman tarttumisen varmistamiseksi tyylikkäisiin liukusandaaleihin, Ipanema miesten sandaalit palvelevat erilaisia makuja ja tilaisuuksia.
Ipanema ymmärtää, että naiset tarvitsevat sekä mukavuutta että tyyliä kenkässään. Laajan valikoiman Ipanema naisten sandaaleja kanssa merkki varmistaa, että jokaisella askeleella on varma. Chic thong sandaaleista, joihin on koristeltu monimutkaisilla koristeilla, voimakkaaseen tukeen suunniteltuihin sandaaleihin, Ipanema tarjoaa ratkaisun jokaiselle asuun ja tunnelmaan. Ipanema uskoo lapsuuden ilon ja vapauden kasvattamiseen. Ipanema lapsen sandaalit on suunniteltu kasvaviin jalkoihin, tarjoten kestävyyttä ja mukavuutta aktiivisille pienille. Eloisat värit ja leikkisät suunnitelmat tekevät näistä sandaaleista suosikkeja lapsille, kun taas vanhemmat arvostavat niiden laatua ja edullisuutta. Ipanema flip-floppeja on ajaton klassikko, joka ylittää trendit. Valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, nämä flip-floppit eivät ole vain mukavia, vaan myös ympäristöystävällisiä. Olipa suunnataan rannalle tai uima-altaalle, tai vain hoidetaan askareita, Ipanema flip-floppit tarjoavat loputtoman mukavuuden ja tyylin.