up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Lacoste

Mandetøj

Mandetøj

Herresko

Herresko

Kufferter Og Tasker

Kufferter Og Tasker

Dametøj

Dametøj

Damesko

Damesko

Børn

Børn

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Drengetøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Kufferter

Parfumer

Pigetøj

Tilbehør

Alle( Lacoste )

Lacoste

Lacoste er en elegant tøjmærke grundlagt af den legendariske tennismester Rene Lacoste. Brandet blev skabt i 1933 og fremstillede tøj, påklædning, fodtøj, parfumer, håndklæder, briller, ure og meget mere. Firmaets hovedkvarter er i Troyes, Frankrig. Brandet udtrykte tendenser i hvert produkt ved gentagne gange at innovativ og forny produktet. Det har gjort kreativitet til sin passion for at tilbyde stil som en måde at leve på. Brandets grundlægger lavede sit første eksempel på Lacoste-poloer med korte ærmer, der tillader luft at passere på grund af deres åndbare materiale og øger spillerens bevægelse i fri stil for bedre præstation.
Rene Lacoste har fået tilnavnet Crocodilen på grund af hans ydeevne, og derfor bruges hans navn som et symbol på hans brands logo. Dette krokodillesymbol i brands produkter er blevet populært over hele verden. Brandet har tjent sin tillid og sit navn ved at tilbyde premiumkvalitetsprodukter. Du kan købe hvert Lacostes produkter på Dressinn.

Hvorfor har Lacoste-brandet så godt et ry?

Lacoste har en arv på mere end 88 år. Lacoste-skjorter er klassiske og trendy skjorter inspireret af sport, og disse ikoniske skjorter er hovedsageligt lavet af primær bomuldsstof. Hver skjorte har tjent sit mærke for sine usædvanlige egenskaber. Brandet tager initiativ til at innovativ avanceret teknologiprodukter trin for trin for at vedligeholde rytmen. Gør din garderobe klar til efterår med en let hoodie. Den økologiske Lacoste-hoodie toppes med flot detaljer, god kvalitet snore og blød bomuldsfleece stof til at holde dig varm.
I den kolde vinter sæson tilbyder et stort udvalg af Lacoste-sweatere designet til at holde dig behagelig. Brandet er meget berømt for at tilbyde en premium strikkekollektion. De er lavet af super fin materiale og fås i forskellige farvemuligheder at vælge fra dine foretrukne. Hvis du vil føle dig varm og behagelig, mens du ser super stilfuld på samme tid, så er Lacoste-jakken det perfekte valg for dig. Disse jakker er ideelle til vinter for deres vindtæt evne.
Brandet tilbyder også et stort udvalg af Lacoste-sko som er meget berømt verden over. De er uden tvivl et fremragende valg for alle for deres stilfulde udseende og giver komplet varme og komfort til fødderne. Lacoste-sneakers er lavet af god kvalitet læder med en gummi sål for perfekt greb, og stoffets pynt gør det mere unikt, mens den ekstra polstring giver den rette komfort. Til sidst, fuldend dit look med en Lacoste-hat for at sikre, at alle øjne skal være på dig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk