up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lacoste

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten kengät

Miesten kengät

Matkalaukut Ja Laukut

Matkalaukut Ja Laukut

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten kengät

Naisten kengät

Lapset

Lapset

Osastot

Elektroniikka

Hajuvedet

Lasten Kengät

Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Poikien Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Lacoste )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Lacoste

Lacoste on elegentti vaatemerkki, jonka perusti legendaarinen tenniskunkku Rene Lacoste. Brändi perustettiin vuonna 1933 ja siitä on valmistettu vaatteita, asusteita, kenkiä, hajuvesiä, pyyhkeitä, silmälaseja, kelloja ja paljon muuta. Yrityksen päämaja sijaitsee Troyesissa, Ranskassa. Brändi on edustanut trendejä joka tuotteessa jatkuvasti innovoimalla ja uudistamalla tuotteita. Sen perustaja teki ensimmäisen esimerkin lyhytkäsisistä Lacoste-polo-paidoista, jotka mahdollistavat ilman kulkua hengittävän materiaalin ansiosta ja lisäävät pelaajan liikkuvuutta vapaa-ajassa paremman suorituskyvyn takaamiseksi.
Rene Lacosten sai lempinimen Krokotiili hänen erinomaisen suorituksensa ansiosta, ja siten hänen nimensä käytetään symbolina brändin logossa. Tämä krokotiilisymboli tuotteissa on tullut suosituksi ympäri maailman. Brändi on ansainnut luottamuksensa ja nimensä tarjoamalla laadukkaita tuotteita. Voit ostaa Lacosten tuotteita Dressinn-verkkokaupasta.

Miksi Lacoste-brändillä on niin hyvä maine?

Lacostellä on 88 vuoden perintö. Lacoste-paidat ovat klassisen ja trendikkäät paidat, jotka on inspiroitu urheilusta, ja nämä ikonisen paidat on valmistettu pääasiassa ensisijaisesta puuvillakankaasta. Jokainen paita on ansainnut leimansa erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Brändi ottaa aloitteen askeleittain innovoidakseen edistyneitä teknologiatuotteita säilyttääkseen rytmin. Tee vaatekaappisi valmiiksi kevyillä huppareilla. Orgaaninen Lacoste-huppari on koristeltu mukavilla yksityiskohdilla, laadukkailla vetoketjuilla ja pehmeällä puuvilla-fleece-kankaalla, jotta pysyt lämpimänä.
Kylmässä talvikauteen valikoima Lacoste-neuleita, jotka on suunniteltu pitämään sinut mukavana. Brändi on erittäin kuuluisa erinomaisen neulemalliston tarjoamisesta. Ne on valmistettu erittäin hienosta materiaalista ja ne tulevat eri värivalikoimista, jotta voit valita suosikkisi. Jos haluat tuntua lämpimältä ja mukavalta samalla kun näytät supertyylikkäältä, Lacoste-takki on täydellinen valinta sinulle. Nämä takit ovat ihanteellisia talvea vastaan ​​tuulenpitävän ominaisuutensa ansiosta.
Brändi tarjoaa myös suuren valikoiman Lacoste-kenkiä, jotka ovat erittäin suosittuja maailmanlaajuisesti. Ne ovat ehdottomasti erinomainen valinta kaikille tyylikkään ulkonäön ja täydellisen lämmön ja mukavuuden tarjoamisen johdosta.

Lacoste-lenkkarit on valmistettu laadukkaasta nahasta kumipohjalla täydelliseen otteeseen, ja kankaan koristeellisuus tekee siitä entistä yksilöllisemmän, kun taas ylimääräinen pehmustus antaa täyden mukavuuden. Viimeiseksi täydennä ulkonäkösi Lacoste-hattulla varmistaaksesi, että kaikki silmät ovat sinulla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje