up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lacoste

Herrkläder

Herrkläder

Herrskor

Herrskor

Resväskor Och Väskor

Resväskor Och Väskor

Damkläder

Damkläder

Kvinno skor

Kvinno skor

Barn

Barn

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Parfymer

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( Lacoste )

Lacoste

Lacoste är en elegant klädmärke som grundades av den legendariska tennismästaren Rene Lacoste. Varumärket skapades 1933 och tillverkade kläder, klädsel, skor, parfymer, handdukar, glasögon, klockor och mycket mer. Företagets huvudkontor ligger i Troyes, Frankrike. Varumärket återspeglade trender i varje produkt genom att upprepade gånger innovera och omforma produkten. Det har gjort kreativitet till sin passion för att erbjuda stil som en livsstil. Varumärkets grundare gjorde sin första exempel på Lacoste-pikétröjor med kortärmad som tillåter luft att passera på grund av sitt andningsbara material och öka spelarens rörelse i fri stil för bättre prestanda.
Rene Lacoste har fått smeknamnet Krokodilen på grund av sitt utmärkta spel, och därför används hans namn som ett symbol i varumärkets logotyp. Denna krokodilsymbol i varumärkets produkter har blivit populär världen över. Varumärket har vunnit sitt förtroende och namn genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Du kan köpa varje Lacostes produkter på Dressinn.

Varför har Lacoste-varumärket sådan gott rykte?

Lacoste har en arv på mer än 88 år. Lacoste-skjortor är klassiska och trendiga skjortor inspirerade av sport, och dessa ikoniska skjortor tillverkas främst av primär bomullstyg. Varje skjorta har fått sin tagg för sina extraordinära egenskaper. Varumärket tar initiativ till att innovera avancerad teknikprodukter steg för steg för att bibehålla rytmen. Gör din garderob höstlämplig med en lätt hoodie. Den organiska Lacoste-hoodien har toppats med stora detaljer, god kvalitet på snören och mjuk bomullsfleece för att hålla dig varm.
Under den kalla vintermånaden erbjuds ett brett utbud av Lacoste-tröjor som är designade för att hålla dig bekväm. Varumärket är mycket känt för att erbjuda en premiumstickad kollektion. De är gjorda med superfint material och kommer med olika färgalternativ att välja mellan dina favoriter. Om du vill känna dig varm och bekväm samtidigt som du ser superstilig ut, är Lacoste-jackan det perfekta valet för dig. Dessa jackor är idealiska för vintern för deras vindavvisande förmåga.
Varumärket erbjuder också ett stort utbud av Lacoste-skor som är mycket berömda världen över. De är utan tvivel ett utmärkt val för alla för deras stiliga utseende och ger full värme och komfort till fötterna. Lacoste-sneakers är gjorda med god kvalitet på läder med en gummisula för perfekt grepp, och tygutrustningen gör den ännu unikare medan den extra kuddningen ger rätt komfort. Slutligen komplettera din look med en Lacoste-keps för att se till att alla ögon ska vara på dig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga