up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

plus
Puma

Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Produktbeskrivelse Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Den nye ULTRA PLAY Jr gjør sekunder til rekorder. Den nye ULTRA PLAY Jr har en lett, men slitesterk syntetisk overdel og en lavprofils TPU-yttersåle med flere pigger.


Spesifikasjoner:

Yttersåle:
- Lett og lav profil multi-pigdet TPU yttersåle. Egnet for bruk på kunstgress (3G) og harde naturlige overflater.

Øverste:
- Lett, men likevel slitesterk PU-overdel forbedret med preging og trykkdetaljer.
Med Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG, det garanterer det beste fotball utstyr. I tillegg til goalinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fotball butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Puma. Vårt team av fotball eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Støvler tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Puma Fodboldstøvler Ultra Play MG

Type ytter såle
MG - Multi-ground
Farge
Grønn

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up