up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

plus
Puma

Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Tuotekuvaus Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Uusi ULTRA PLAY Jr muuttaa sekunneista ennätyksiä. Uudessa ULTRA PLAY Jr:ssä on kevyt mutta kestävä synteettinen päällinen ja matalaprofiilinen moninastainen TPU-ulkopohja.


Tekniset tiedot:

Ulkopohja:
- Kevyt ja matalaprofiilinen moninastainen TPU-ulkopohja. Soveltuu käytettäväksi tekonurmella (3G) ja kovilla luonnonpinnoilla.

Yläosa:
- Kevyt mutta kestävä PU-päällinen, jossa on kohokuviointi ja painatusyksityiskohdat.
Juuri nyt, Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. goalinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Saappaat katalogista Junior jalkapallokengät kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Junior jalkapallokengät tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Puma Jalkapallokengät Ultra Play MG

Kengänpohjan tyyppi
MG - Multi-ground
Väri
Vihreä
Jalkapallokenkien Tyyppi
Matala/Ilman Sukkaa
Kokemus
Aloittelija

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up