up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ® Satel

plus
Buff ®

Buff ® Satel

Tuotekuvaus Buff ® Satel

Ominaisuudet:

Pituussukkahousut, joilla on erinomaiset imukyky ja D-ominaisuudet
Pehmeä Woo N Ining
Hydrofiilinen ja antistaattinen vaikutus
Specia-ilmanvaihto sivulta ja takaa
Polvi optimaaliseen kosteuden hallintaan
Flatlock näyttää C-hanattomalta vaatteelta
Säädettävä joustava vyötärönauha rasvalla
Heijastava logo ja putket
Takana vetoketjutasku


Tekniset tiedot:

Paino: 170g.


Teknologia:

Xdcs:
Fit Balance on tekninen kangas, joka on kehitetty vastaamaan äärimmäisten urheilijoiden tarpeita. Tämä kangas on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja vastustaa pinoamista tai roikkumista. Se kuivuu nopeasti imemällä kosteuden pois. Lisäksi sen ansiosta kangas on erittäin joustava, se on ihanteellinen ohuille vaatteille, joissa mukavuus on välttämätöntä
runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Buff ® Satel tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Buff ®:n tuotteita, kuten Satel, kuten Naisten vaatteet kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Buff ® Satel:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Buff ® Satel

Pituus
Kolme neljäsosaa
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Venyvä
Heijastavat yksityiskohdat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up