Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten kengät

Miesten kengät juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten kengät tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Etsitkö juoksukenkiä?

Esiteltävät tuotteet Miesten kengät

n merkit Miesten kengät

Kuinka valita juoksukengät

Vaimennusta ja vakautta painottaen meillä on useita vaihtoehtoja juoksukengissä. Katso alta erilaisia kenkiä, jotka sopivat juoksijoiden erilaisiin tarpeisiin;

Rento

Aloittelijat käyttävät harrastus tai vapaa ajan juoksukenkiä harjoitellakseen, treenatakseen, laihduttaakseen tai parantaakseen yleistä aerobista kuntoaan. Vapaa ajan kenkien on tarjottava juoksijalle sopiva määrä joustavuutta, pehmustetta, tukea ja hengittävyyttä.
Varmista, että vapaa ajan kenkäsi istuu hyvin ja tuntuu mukavalta. Vapaa ajan juoksukengät ovat yleensä kevyitä ja tarjoavat vähemmän pehmustetta kuin juoksukengät.

Lenkkitossut

Väärissä kengissä juokseminen voi johtaa vakaviin katastrofeihin. Siksi on viisasta valita täydelliset juoksukengät sen mukaan, minne olet menossa. Varmista, että valitsemasi juoksukengät ovat mukavat ja hyvin pehmustetut. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell ja Mizuno ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia juoksukenkiä.

Sandaalit

Juoksukenkien lisäksi juoksusandaalit ovat tulossa paljon suositumpia nykyään. Ne ovat kevyitä ja helppoja ajaa sisään, niissä on kova, kiipeilyluokan hihna ja erikoistunut pitotekniikka. Nämä juoksusandaalit ovat kestäviä EVA+ luonnonkumin Vibram vedenpitävän pohjan ansiosta. Löydät valtavan valikoiman juoksusandaaleja miehille, naisille ja lapsille.

Track kengät

Sprinttipiikissä on jäykkä levy koko jalan alla, joka tukee juoksua varpaissa ja tarjoaa äärimmäisen eteenpäin suuntautuvan liikkeen juoksun aikana.
Lyhyen ja keskipitkän matkan juoksukengissä on ohut kantapää ja ne tarjoavat minimaalisen pehmusteen jalkaan; siksi ne eivät sovellu pitkien matkojen kilpailuihin.

Maastojuoksukengät

Kun valitset maastojuoksukenkiä, muista, että ne ovat tukevampia, kestävämpiä ja siksi raskaampia kuin tavalliset juoksukengät. Maastojuoksukengät ovat myös usein vedenpitäviä, ja niissä on tyypillisesti Gore Tex materiaalia ja nahkaa.
Näissä kengissä on kestävät pohjat suojautuakseen kiviltä, kepeiltä ja muilta epätasaisissa maastoissa kohdattavilta esteiltä.

Miesten kengät juoksu ja triathlon

Triathlon kengät ovat samankaltaisia kuin muut kilpa ajoissa käytettävät juoksukengät, ja niissä on automaattiset kiinnitysnastat. Niissä on vain yksi tai kaksi hihnaa kiinnityksen helpottamiseksi muiden juoksukenkien nauhojen tai solkien sijaan. Miesten juoksu ja triathlonkengissä on saumaton sisustus, joka on suunniteltu pitämään paljaat jalat mukavasti.

Tarvikkeet ja varaosat

Turvallisen ja ongelmattoman juoksukokemuksen takaamiseksi juoksijan on säilytettävä laukussaan joitain tarvikkeita. Esimerkiksi kuminauhat, nauhat, heijastavat kuminauhat, pohjalliset ja jalkahousut ovat niitä harvoja tärkeitä juoksukenkien lisävarusteita ja varaosia, jotka kannattaa pitää juoksulaukussa.