Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten kengät

Naisten kengät juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten kengät tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten kengät

n merkit Naisten kengät

Kuinka valita juoksukengät

Vapaa ajan kengät

Huolimatta siitä, että rentoja juoksukenkiä ei ole erityisesti suunniteltu juoksijoille, voit silti nauttia kävelystä tai juoksemisesta kaduilla, kun käytät niitä. Yleensä kuntokouluttajat käyttävät vapaa ajan kenkiä juoksemiseen tavoitteena laihtua, kouluttaa itsensä kilpailuun tai parantaa yleistä kuntoaan. Ne ovat mukavia ja tarjoavat kohtuullisen määrän pehmusteita. Varmista, että valitsemasi kenkä istuu hyvin ja on kevyt.

Lenkkitossut

Pidä tasapaino vakauden, iskunvaimennuksen ja maanpinnan välillä, kun valitset juoksukenkiä. Sinun on pidettävä mielessä muutamia tärkeitä kohtia, kuten ylempi, nilkkakaulus, kantapään muoto, satula, varvaslaatikko, välipohja, ulkopohja ja kantapäätyyny, jotta vältytään hankautumiselta ja epämukavuudelta juoksun aikana. Juoksukengän on oltava tiukka, mukava käyttää ja kevyt. Sen on oltava valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja siinä on oltava hengittävyysominaisuuksia.

Juoksupiikit

Juoksupiikit on suunniteltu auttamaan juoksemaan nopeammin epätasaisessa maastossa. Ne tarjoavat lisäpidon ja tuen jalkaterään ja parantavat askeleesi. Juoksukenkäpiikkien ainoa haittapuoli on, että ne kuluttavat kenkiä nopeammin. Kun valitset juoksupiikkejä , varmista, että ne on valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu pitkän matkan juoksuun.

Sandaalit

Sandaaleissa juokseminen saattaa tuntua sinulle yllättävältä, mutta ne ovat täydellinen kumppani tehokkaaseen juoksemiseen monipuolisissa maastoissa erityisesti kuumina kesäpäivinä. Juoksusandaalit ovat erittäin kevyitä, mukavia ja vaimentavat iskuja paremmin kuin vapaa ajan kengät. Varmista, että valitset oikean kokoisen juoksusandaalin, joka tarjoaa paljain jaloin tuntuman ulkoillessasi.

Maastojuoksukengät

Juoksukengät sopivat erinomaisesti tasaisiin maastoihin, mutta kun polut muuttuvat epätasaisiksi, karkeammiksi ja vaikeammiksi juoksemiseksi, valitse juoksukengät. Ne ovat kestäviä, tukevia ja raskaampia kuin tavalliset juoksukengät. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , Merrell , La Sportiva , ja New Balance ovat suosituimpia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat laadukkaita juoksukenkiä ja sandaaleja miehille ja naisille.

Lisätietoja naisten kengistä:

Turvallisen ja kivuttoman juoksukokemuksen takaamiseksi on järkevää pitää joitakin juoksutarvikkeita ja varaosia laukussasi. Juoksijan on ehkä käytettävä näitä kohteita sillä välin, kuten nauhoja, kuminauhoja, nauhoja, pohjallisia, kramppeja ja niin edelleen. A Lace Elastic on loistava lisävaruste, joka on kiinteä, mutta joustava ja joustava. Sen avulla voit liukua kengät helposti vahingoittamatta kengän kantapäätä.