up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

plus
CMP

CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

Tuotekuvaus CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

Altak Trail WP Trail Running Shoes on CMP -juoksukenkä naisille, joka on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön. Jos olet pronator, jolla on neutraali kulutuspinta, huomaat, että tämä malli auttaa sinua ottamaan ketterät ja reaktiiviset askeleet erityisesti pystysuorilla ajoilla ja teknisissä osissa.

Huomaat, että urheilukiipeilyjalkineissa on tärkeitä ominaisuuksia, jotka pitävät sinut mukavana ja vakaana polkujen seikkailujen aikana. Tämän mallin rakenne helpottaa ilmanvaihtoa ja pitää jalat kuivina ja tuoreina pidempään.

Lisäksi tämän CMP -urheilukengän pohjan muotoilu luo tarvittavan otteen erityyppisille pinnoille pitäen sinut vakaana.
Altak on vedenpitävä SkyRace-nopeuskenkä, joka sopii erinomaisesti korkeisiin suorituskykyihin keskellä ja lyhyillä etäisyyksillä.

Erittäin kevyt, hengittävä yläosa ja pohja optimaalinen pito (erityisesti raskailla maastoilla) ja maksimaalinen vetokyky tekevät tästä ketterä, reaktiivisen kengän, joka soveltuu erinomaisesti teknisille osille ja pystysuorille kilpailuille.

Moderni ja muodikas ulkoasu tekevät siitä myös kenkiä jokapäiväiseen elämään.Haluaisitko hankkia itsellesi suositun CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Maastojuoksu kengät kokoelmasta, juoksu ja triatlon kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. runnerinn:stä löydät parhaat juoksu ja triatlon tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Naisten kengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet CMP Maastojuoksukengät Altak WP 3Q48267

Askellus
Neutraali
Drop
9-12 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
Yli 300 g
Ominaisuudet
Vesitiivis
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kevyet ja mukavat kengät

-

CMP Trail Running Shoes Altak on kevyt ja mukava.Kevyet ja kevyet askeleet keventävät kehoa ja mieltä vuoriston epätasaisessa maastossa Juoksetaanpa virkistävää ja viileää Sanyaa CMP Trail Running Shoes -kengillä!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up