up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP

plus
CMP

CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP

Tuotekuvaus CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP

Tämä tyylikäs puoli vetoketjuhuppari on seurausta perinteestä ja tiedä miten nämä harvat muut pystyvät takaamaan.

Edistyneiden tekniikoiden käytön ansiosta tämä vaate yhdistää edut, joita vain villa voi tarjota, sellaisilla toiminnallisuuksilla, jotka vain synteettiset kuidut pystyvät takaamaan.
CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP:n kanssa.

Ominaisuudet CMP Täysi Vetoketjuhuppari Knitted WP

Huppu
Without hood
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up