up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro

plus
Dynafit

Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro

Tuotekuvaus Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro

Alpine Pro on naisten lenkkarit, joita suositellaan polkuja juoksemiseen, etenkin keskipitkillä ja pitkillä matkoilla.

Tämän Dynafi-kenkäsuunnittelussa on EVA-välipohja, joka parantaa jalan siirtymistä kilpailun aikana. Lisäksi saat tasapainoisen siirtymisen varpaan ja kantapään välillä. Kivisillä pinnoilla nautit suuremmasta mukavuudesta, koska sinulla on riittävä tuki jalassa.

Naisten Dynafit-lenkkarin pohjassa on Megagrip-ulkopohja, joka tarjoaa paremman pidon eri pinnoilla. Näiden urheilujalkineiden suljinjärjestelmä on näkymätön ja nopeat nauhat, jotka jakautuvat jalkaterää pitkin. Versio sisältää Ortholite-pohjallisen, joka auttaa poistamaan hajut. Alppihiihtopukki ydinreitittimelle, jossa Vibram® Megagrip-pohja ja keinukiristinrakenne lisää pitoa ja dynaamisuutta

Tämä 300 gramman kevyt Alpine Pro-kenkä lupaa naisille ratsastajat mukavuutta, monipuolisuutta ja suojaa keskelle ja pitkiä matkoja. Tämän erityisen kevyen kengän "Alpine Rolling" -välijalustan rakenteella on kaksinkertainen puristusmuovattava EVA-välipohja, joka lisää juoksevaa dynamiikkaa. Se tarjoaa tasaisen sileän rullan myös kantapäästä varpaisiin. 8 mm: n pudotus takaa hyvän tuen keski- ja pitkän matkan kulutuksille vaativaan, vaihtelevaan maastoon. Lisäsuojaa, kun menee kallioiseksi: Integroitu hiililevy välipohjan ja ulkopohjan välillä pitää jalkasi suojassa kivenmuurilta tai kallion läpi. "Hiilisuoja" suojaa sekä lisää herkkyyttä ja kestävyyttä. Uusi "Kumijousi" -konsepti vinosti sijoitetusta vahvikkeesta kantapäässä antaa tarkemman kantapään. Vibram® Megagrip-pohja lupailee parasta otetta alppimaisella maastossa sekä märissä tai kuivissa olosuhteissa.

Harrastukset:

Alpine Running: taso 3

Ominaisuudet:

Heel Preloader

Näkymätön nyörit

Pikakiinnitysjärjestelmä

Hiilisuojus

Alpine Rolling

Ballistic Bumper

Adaptive grid

Megagrip-yhdiste

Ortholite Footbed

erittely:

Pudota: 8mm

Ulkopohja: Alpine Pro ulkopohja

Välipohja: Alpine Pro välipohja

Fit: Sensitiv Fit

Paino: 260 g

Tuote: Segmentointi Core


Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro:n kanssa.

Ominaisuudet Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Musta
Jalkineen paino
250 - 300 g
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Vibram®

Tecnologias Dynafit Maastojuoksukengät Alpine Pro

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Loistava!

-

Erittäin mukava. Heillä on upea pohja ja ne sopivat hyvin.

Polkukenkä

-

Erittäin tekninen ja erinomainen vaimennus

Dynafit alpine pro

-

Erittäin hyvät kengät, huolellisesti tehty, kevyt.

Dynafit

-

Erittäin hyvät kengät. Huolellinen työstö. Valo. Upea pohja. Tehokas osto ja toimitus.

Erittäin hyvä ostaa

-

Täydellinen! Ne ovat jo kolmas, mitä käytin jo tällä mallilla. Se, mitä pidän eniten, on kantapää.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up