up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita otsalamppu?

Aikaisemmin ainoa käytettävissä oleva tapa muuttaa pimeys valoksi oli lyhdyn ja kynttilän valaiseminen. Maailmaa voi keventää vain napauttamalla kytkintä. Tässä iässä ja aikana yksi monipuolisimmista ja kätevimmistä saatavilla olevista handsfree valaistusratkaisuista on otsalamppu. Tätä voidaan pitää yleisesti huomiotta jätettynä valonlähteenä, mutta sen käyttökelpoisuus voi olla äärimmäisen korkea, jos sen käyttötarkoitukset ovat tietoisia. Voidaan ajatella, että näitä vempaimia käytetään vain kalliokiipeilylähteenä, niin et varmasti menetä vipuvaikutuksia, joita tämä laite voi tarjota useista syistä.
Paikoissa, joissa ei ole katuvaloja ja olet liikkeellä kohti kotiasi pimeässä, sen hyödyllisyys tulee käyttöön, koska se tekee työmatkasta mukautuvan ja mukavan.
Kun lähdet telttailemaan ystävien ja perheen kanssa, valon tarve pimeässä on pakollinen asia. Koska ympäristö on tuntematon ja on syitä, miksi sinulla pitäisi olla kätevä salamanlähde.

Myös kirjan lukeminen on välillä melko vaikeaa, ellei ole valoa mukana ja otsalamppu kokemuksesta tulee vieläkin nautinnollisempi.
Valon pitäminen koiran kanssa kävelyllä ei ole aina helppoa, mutta otsalamppu antaa sinulle edun keskittyä kävelyyn ja lemmikkiin ilman pelkoa.
Jotkut tunnetuimmista merkeistä, jotka voivat auttaa sinua tarjoamaan sinulle parhaat ajovalot, ovat seuraavat: Nathan , Black Diamond , Petzl , Silva , Sigma .

clouse menu Sulje