up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L S

plus
Grivel

Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L S

Tuotekuvaus Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L S

Mukava ja monipuolinen liivityyppinen reppu polkujuoksuun

Mountain Runner Evo 10 on kevyt reppu, jonka muotoilulle on tunnusomaista mukava liivi ja suuri määrä taskuja ja osastoja, joten voit järjestää kaikki tarvitsemasi laitteet ja tietää, kuinka löytää se helposti.

Reppua on saatavana kahdessa säädettävässä koossa, joka sopii kaikille, ja keskitaskussa on taskut painon järjestämiseksi ja kuorman puristusjärjestelmä, joka mukautuu juoksuun.


Tekniset tiedot:

Aktiviteetit: polkujuoksu
Materiaalit/ rakenne/ tekniikat: kevyt kangas
Paino: 215 gPidätkö Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L S tuotteesta? Käy juoksu ja triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Laukut ja vatsalaukuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu ja triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Laukut ja vatsalaukut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L S

Väri
Musta
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Vaellus
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up