up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Millaisen repun tarvitsen juoksemiseen?

Kun etsit juoksureppua, valinnat ovat rajattomat. Sinun tulee valita tarpeidesi perusteella paras juoksuvaatimuksiasi vastaava. Adidas , Nike , Asics , New Balance ja Mizuno tarjoavat valtavan kokoelman parhaita juoksureppuja.
Adidaksen juoksunestereppu on erittäin kevyt ja mukava, että melkein unohdat, että sinulla on jotain selässä. Reppu on suunniteltu juoksijan biomekaniikka huomioon ottaen, mikä estää välttämättömien esineiden pomppimista ympäriinsä ja mahdollistaa helpon pääsyn esineisiin juoksun aikana.
Useiden taskujen ja lokeroiden ansiosta Adidaksen juoksureppu on tarpeeksi hyvä mahtumaan kaikkiin juoksijan tarpeisiin. Kompakti mutta tilava reppu on ihanteellinen valinta maastojuoksijalle.

Nesteytyspakkaus tarjoaa hands free nesteytysvaihtoehtoja, kätevän ja runsaasti säilytystilaa sekä mukavuuden ja kestävyyden, jota juoksija aina etsii repussa. Olitpa kausijuoksija, lenkkeiletkö pitkää maastojuoksua tai lenkkeiletkö polkuja, tämä edullinen ja kevyt vesireppu juoksemiseen on täydellinen kumppani sinulle.
Juoksitpa jylhillä poluilla tai etsit uusia off road reittejä, tarvitset repun, joka pysyy ihosi vieressä, ja juuri New Balance reppu tekee sen oikein.
Säädettävien hihnojen ja rinnassa olevien verkkopaneelien ansiosta voit juosta kuin vapaa lintu. Polkujuoksijat etsivät aina vetoketjullisia valjaiden taskuja, joiden avulla he pääsevät helposti käsiksi geeleihin ja muihin ravintoaineisiin, puhelimiin tai välttämättömiin tarvikkeisiin.

clouse menu Sulje