up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitkä ovat parhaat käsien ja jalkojen lämmittimet?

Käsien ja jalkojen lämmittimet

Käsien ja jalkojen lämmittimet ovat upea valinta talvella lämmölle, koska ne ovat tiheitä, kevyitä ja ovat erittäin aktiivisia kylmää säätä vastaan. Käsivarsien ja jalkojen lämmittimet valmistetaan yleensä villasta pitämään lämpimänä matkustettaessa kylmissä olosuhteissa. Voit ostaa käsien ja jalkojen lämmittimiä ostetuilta Nike , Mizuno , Raidlight , Compressport , 2XU .

Parhaat käsien ja jalkojen lämmittimet juoksemiseen

Tässä on joitain parhaita käsien ja jalkojen lämmittimiä juoksemiseen seuraavasti:

Compressport jalkalämmittimet

Compressport jalkalämmittimet ovat kuuluisia tuesta, lämmöstä ja suojasta mahdollisilta kouristuksilta, koska ne vähentävät vammoista johtuvaa tärinää. Sen kuidut ovat erityisen pehmeitä ja kevyitä parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi.

Zoot käsivarsien lämmittimet

Zoot käsivarsien lämmittimet ovat erittäin käteviä, sillä ne ovat yhtä mukavia pukea ja kantaa kuin sulkea, kääntää ylös ja laittaa takataskuun. Kankaassa on erittäin imeviä ominaisuuksia, jotka osoittavat, että ne ovat täysin tyytyväisiä kuumempina päivinä.

2XU jalkalämmitin

2XU Legwarmerissa on perinteinen kompakti kuminauhainen kärki. Nämä jalkalämmittimet on muotoiltu juoksemaan reidesi takareunaa pitkin, jotta reidet pysyvät kuumempana ja sääreiden lämmittimet pysyvät paikoillaan painamatta raajojasi tai vähentämättä verenkiertoa.


clouse menu Sulje