up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mikä on tri puku?

Tri puku on yksiosainen puku, jota käytetään yleensä uimisessa, juoksemisessa, pyöräilyssä ja vastaavissa urheilulajeissa.
Tri puvut on valmistettu teknisestä kankaasta, joka auttaa pitämään kehon tuuletettuna ja mukavana.
Tri puvut auttavat monella muulla tavalla, koska ne kuivuvat nopeasti, ovat joustavia, jotka antavat sinulle liikkumisvapauden ja ovat hengittäviä ja antavat sinulle miellyttävän tunteen liikkeellä ollessasi. Tri puvut tarjoavat myös puristusta keholle, mikä auttaa pitämään lihaksiin kohdistuvan paineen, joka suojaa vammoilta ja parantaa verenkiertoa.

Tri pukujen tiedetään olevan paras kilpa asu, koska niiden avulla voit hyödyntää olosuhteet parhaiten juoksusi aikana.

Tri puvun edut

Suoja auringolta: Yksi tri puvun käytön tärkeimmistä eduista on se, että se auttaa suojaamaan ihoa saastuttavia UV säteitä.
Sulje sovitus: Ne sopivat toiseksi ihon alle, mikä auttaa sinua tuntemaan alhaisen vastustuskyvyn liikkuessasi.
Kannetaskut: Säilytysosa on tärkeä, koska se auttaa pitämään olennaiset asiat lähelläsi ja säästämään.
Ehkäisee hankausta: Tri pukujen mukana tulee tyyny, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja säästää hankautumiselta polkupyörällä istuessasi.
Jotkut tunnetuimmista brändeistä, jotka tarjoavat parhaita Tri pukuja, ovat saatavilla seuraavasti: 2XU , Zoot , Zone3 , Kilpi , Sailfish .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje