up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

New balance Lenkkitossut 500 Infant

New balance Lenkkitossut 500 Infant

plus
New balance

New Balance Lenkkitossut 500 Infant

Tuotekuvaus New balance Lenkkitossut 500 Infant

Tämä New Balance 500 -kengät, jotka on suunniteltu vain lapsille, tarjoaa klassisen New Balance -jalkineen luotettavia materiaaleja ja käsityötaitoa.

Synteettinen yläosa antaa hengittävän ja pitkäikäisen kulumisen, ja pehmustettu välipohja auttaa pitämään aktiiviset jalat vakaina ja tukemaan koko päivän.New balance Lenkkitossut 500 Infant erikoistarjous on sinua varten! Käy runnerinn:ssa, kun haluat uusia juoksu ja triatlonvarusteesi. runnerinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten New balance, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Lasten kengättuotteet.

Ominaisuudet New balance Lenkkitossut 500 Infant

Kiinnitykset
Velcro
Väri
Sininen
Korkeus saappaat
Alhainen
Sukupuoli
Unisex
Kengän leveys
Normaali
Kengät
juoksukengät

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up