up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Flak Jacket

plus
Oakley

Oakley Flak Jacket

Tuotekuvaus Oakley Flak Jacket

Jos harjoittelet ja kilpailet aina samassa paikassa, samaan aikaan päivällä ja samaan säähän, yksi pari ofllensesia on tarpeeksi.

Oikea maailma vaatii enemmän joustavuutta, joten kun keksimme Flak-takin, loimme vaihdettavan linssisuunnittelun, joka antaa sinun sopeutua parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseen juuri nyt. Heti saatavilla on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien Iridium®-objektiivipinnoitteet, jotka vähentävät häikäisyn ja tasapainon valoa. Sillä, mistä aurinko ulkona tulee.

Voit myös saada parhaat polarisoidut planeetat.

Oakley-polarisaatio.

Tekniikka käyttää nestemäistä infuusioprosessia polarisoivan suodattimen sitomiseen molekyylitasolla.

Näin eliminoimme tavanomaisella tavalla havaitut utu ja vääristymät.

Teknologiat ja saavuta lyömätön häikäisyn leikkaamisen suorituskyky.High Definition Optics® (Hdo®) maksimoi selkeyden patentoiduilla innovaatioilla, kuten Xyz Optics®.

Kestävä Plutonite®-objektiivimateriaalimme tarjoaa erinomaisen iskusuojan ja suodattaa pois 100% kaikista UV-säteistä, ei vain UVA: sta ja UVB: stä.

Sopii tavallisiin ja aasialaisiin Fit Flak -takkikehyksiin.

Tekniset tiedot: Kaki: Tasaisesta heikkoon valoon.

Suodata sinistä valoa kontrastin lisäämiseksi ja syvyyden havaitsemiseksi monenlaisissa olosuhteissa. Valonläpäisy: 62 Edellytykset: Tasainen - heikko valonsuojaindeksi: 1 Neutraali / Kontrasti: Kontrasti.
Tervetuloa Oakley Flak Jacket erikoistarjoukseemme. runnerinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia juoksu ja triatlonvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa juoksu ja triatlontuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Varaosat.

Ominaisuudet Oakley Flak Jacket

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Harmaa
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up