up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Holbrook Lenses

plus
Oakley

Oakley Holbrook Lenses

Tuotekuvaus Oakley Holbrook Lenses

Holbrook Replacementllenses Muokkaa Holbrook-silmälaseja ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten.

Kaikki Replacementllences-ominaisuudet Lyömätön selkeys, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys High Definition Optics (Hdo) .Details Lens Shape Standard.

Fit'Standard.

Teknologiat: High Definition Optics.Tervetuloa Oakley Holbrook Lenses erikoistarjoukseemme. runnerinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia juoksu ja triatlonvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa juoksu ja triatlontuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Varaosat.

Ominaisuudet Oakley Holbrook Lenses

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Kultainen
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Holbrook Lenses

Upeasti

-

Linssit sopivat täydellisesti. Olin hieman huolissani siitä, että ne eroavat vanhoista, mutta turhaan. Jälleen oli tunne, että olen pukeutunut uusiin laseihin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up