up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

plus
Oakley

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Tuotekuvaus Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Suunnittelimme Racing Jacketin olevan ase vastaan mitään valaistusta, joka uhkaa visuaalista suorituskykyäsi. Nyt on aika asentaa se. Lukitse ja lataa lisävarusteiden linssit. Sinulla on laaja valikoima, ja jokainen sarja on suunniteltu High Definition Optics® (HDO®) -tekniikalla. Valmistamme kaikki linssit puhtaalla Plutonite®: lla suodattamaan 100% UV: stä.

tekniset tiedot

Kevyt lähetys: 36%

Valo-olosuhteet: Keskitaso

Kontrasti: lisääntynyt

tekniikka:

PRIZM TRAIL:

Prizm ™ on linssinoptiikan vallankumous, joka on rakennettu vuosikymmenien väritieteelliseen tutkimukseen. Prizm ™ -objektiivit antavat ennennäkemättömän valonläpäisyn hallinnan, jolloin värit on tarkasti säädetty kontrastin maksimoimiseksi ja näkyvyyden parantamiseksi.


Täydennä tilauksesi Oakley Racing Jacket Prizm Trail:lla, jonka löydät Juoksuvarusteet kokoelmastamme Varaosat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu ja triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Varaosat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Violetti
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up