up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Radar EV Pitch Lenses

plus
Oakley

Oakley Radar EV Pitch Lenses

Tuotekuvaus Oakley Radar EV Pitch Lenses

Muokata ulkoasua oman Oakley silmälasien ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto linsseissä on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatuksen Oakleys High Definition Optics (HDO).

Tärkeä huomautus: Korvaus objektiiveja ei voi palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut.Tarkemmat tiedot


Lens väri musta iridium

Fit standardinTECHNOLOGIES:


High Definition Optics


Oakley Radar EV Pitch Lenses on tuote, jonka löydät Varaosat kategoriasta, Juoksuvarusteet:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, runnerinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista runnerinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Oakley Radar EV Pitch Lenses:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa juoksu ja triatlon:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Oakley Radar EV Pitch Lenses

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 0 - Läpinäkyvä
Väri
Kirkas
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Radar EV Pitch Lenses

Kirkkaat aurinkolasit

-

Hyvä laatu, vaikka ei ehkä aivan niin kestävä kuin toivoin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up