up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Tuotekuvaus Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Sopeudu muuttuviin valaistusolosuhteisiin tai muuta vain ulkoasua vaihtamalla toiseen linssiin sekunneissa. Valitse muoto ja väri suorituskyvyn optimoimiseksi ja valitse ilmavaihe, jos haluat jäähdyttävän ilmavirran. Iridium®-pinnoitteella varustetut linssit säätävät valonsiirron tarkkaan ympäristöllesi. Polarisoitumattomia linssejä on saatavana estämään sokaisevat häikäisysäteet. Oakley-polarisaatio eliminoi perinteisissä tekniikoissa esiintyvän hämärtymän ja vääristymisen parhaan polarisoidun optiikan luomiseksi planeetalla.


tekniikka:

Prizmin ™:
Prizm ™ on linssioptiikan vallankumous, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimuksen tutkimukseen. Prizm ™ -linssit hallitsevat ennennäkemättömästi valonläpäisyä, mikä antaa värit tarkasti viritettyjä maksimoimaan kontrastin ja parantamaan näkyvyyttä.


Suunnitteletko Oakley Radarlock Prizm Field Lenses:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi runnerinn:n, juoksu ja triatlonkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 59.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! runnerinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Oakley-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla juoksu ja triatlon tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Violetti
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Arvostelu

-

Nopea toimitus ja tavara vastaanotettu hyvässä kunnossa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up