up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka älyvaa´at toimivat?

Älyvaa´at ovat elektronisia vaakalaitteita, jotka tarjoavat useita hyödyllisiä toimintoja. Nämä ominaisuudet voivat auttaa sinua saavuttamaan kunto ja terveystavoitteesi helpommin kuin käyttämällä perinteistä kuntomittaria tai vaakaa. Fitbit älyvaaka pystyy seuraamaan, tallentamaan ja käyttämään tietoja muiden yhdistettyjen älylaitteiden, kuten älypuhelimien tai kuntoseurantalaitteiden, kanssa. Tämän avulla voit asettaa kuntotavoitteita, piirtää edistymistä ja analysoida tilastoja. Nykyään tarkat älyvaa´at eivät vain mittaa painoasi, vaan voivat myös tallentaa biometrisiä tietoja biosähköisen impedanssianalyysin BIA luotettavista lähteistä, kuten kehon rasvasta, luutiheydestä, sykkeestä ja vesiprosenttista.

Kuinka älykkäät vaa´at toimivat?

Älykkäät vaa´at ovat helppokäyttöisiä. Sinun tarvitsee vain astua vaa´alle, ja laite mittaa painosi sekä arvioitu rasvaprosenttisi. Älykkäät vaa´at toimivat jalkojesi alla olevien antureiden avulla, jotka hyödyntävät biosähköistä impedanssia. Pieni sähkövirta kulkee jalkasi läpi, kun astut vaa´alle, joka pystyy mittaamaan kehon rasvavastusta. Yksinkertaisesti, suurempi kehon vastustuskyky tarkoittaa suurempaa rasvaprosenttia.

Ovatko ne tarkkoja?

Yleensä kehon rasva asteikot voivat antaa sinulle vain karkeita arvioita. Vaikka ne ovat helppoja ja turvallisia käyttää, on joitakin muuttujia, jotka voivat vaikuttaa tuloksiin, kuten sukupuoli, ikä, pituus ja pituus, vastusharjoittelu ja mikä tahansa sairaus. Xiaomi , Joluvi , Amazfit , Beurer ja Huawei tarjoavat parhaat älyvaa´at.

clouse menu Sulje