up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Nivelsuojat harjoitteluun

Nivelsuojaus on itsehallintamenetelmä, joka jokaisen yksilön ja urheilijan tulee omaksua ylläpitääkseen nivelten toimintakykyä ymmärtämällä heidän työskentelytapojaan ja liikkumismallejaan. Yksi urheiluvammojen ehkäisyn tärkeistä näkökohdista on suojavarusteet. Tieto erilaisista urheiluvälineistä sekä niiden oikea valinta ja sovitus on avainasemassa vammojen ehkäisemisessä.
Nivelsuojainten käyttö on osoittautunut tehokkaaksi ja voi auttaa vähentämään kipua, tulehdusta ja stressiä nivelissä harjoitusten tai fyysisesti raskaan toiminnan aikana. Tämä johtaa liitosrakenteiden eheyteen pitkällä aikavälillä. Nike , Rehband , Mc David , Sidas ja Ultimate Performance tarjoavat parhaan valikoiman nivelsuojaimia harjoitteluun.

Nivelsuojat polville

Polvisuojat ovat urheilijoiden polvissa käyttämiä nivelsuojaimia, jotka suojaavat niitä esteen aiheuttamilta iskuilta. Polvituet tai pehmusteet tarjoavat myös lisäpehmusteita pitkälle polvistumiseen.
Laadukas polvisuoja auttaa minimoimaan vammat, kuten polvilumpion murtuman ja vaikutuksen polviisi. Jotkut polvisuojat on myös suunniteltu harjoituksiin, jotka vähentävät kovan pohjakerroksen iskuja, jotka voivat vahingoittaa polviasi ajan myötä.

Nivelsuojat kyynärpäille

Käytä harjoituksen aikana myös kyynärpääsuojia, jotka voivat auttaa suojaamaan kyynärpääsi arkuudelta ja vammoilta. Pehmuste ja suoja kyynärpäältä ovat välttämättömiä vammojen estämiseksi harjoituksen aikana.

clouse menu Sulje