up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Lenkkitossut Enroute 2

Salming Lenkkitossut Enroute 2

Salming Lenkkitossut Enroute 2

Salming Lenkkitossut Enroute 2

Salming Lenkkitossut Enroute 2

plus
Salming

Salming Lenkkitossut Enroute 2

Tuotekuvaus Salming Lenkkitossut Enroute 2

EnRoute henkilökohtaiseen parhaaseen! EnRoute on kevään 2017 alusta lähtien nopeasti muuttanut Salmingin matka- ja harjoittelukengäksi, koska se on kevyt ja ajettu. Silti ylläpitää tarpeeksi rebound-pehmustusta, jotta se sujuisi sujuvasti. EnRoute on luonnollinen valinta Bostonin maratonille sekä varhain aamulla. Salming EnRoute tuo esiin juoksun ilon, kengän, joka voisi olla kumppani, riippumatta siitä, mitä jalkakäytävää tai juoksevaa muotoa näytät.

Jos etsit Salming Lenkkitossut Enroute 2:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. runnerinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia juoksu ja triatlontuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Juoksuvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Salming Lenkkitossut Enroute 2

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
250 - 300 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up